Borul a bili: A fideszes szennylap elismerte, hogy összevissza hazudoztak egy független vállalkozóról

Erre kötelezték őket.

A fideszes médiaalapítvány, a KESMA / Mediaworks alá tartozó Metropol, szombaton kénytelen volt beismerni, hogy hazugságokat terjesztett tavaly novemberben Varga Zoltán üzletemberről, a 24.hu-t is kiadó Central Médiacsoport tulajdonosáról – írta a media1.hu.

A portál felidézte, szintén ebben az ügyben a TV2 Tények című műsorát és weboldalát, a tenyek.hu-t is helyreigazításra kötelezte már a bíróság. A Metropol most 5 pontban sorolta fel, hogy mennyi mindent hazudtak a cikkben:

  • „Valótlanul állítottuk, hogy Varga Zoltán wellness-központot épít a János-hegyen;
  • hogy sportcentrumot épít természetvédelmi területen;
  • hogy egy sportcentrum építésébe kezdett a természetvédelmi terület szívében, a János-hegyen;
  • valamint azt, hogy egy egész wellness-központot építtet kastélya kertjében, fürdőmedencékkel, szaunákkal, fitnesztermekkel.
  • Valótlanul állítottuk továbbá Varga Zoltán ingatlanával kapcsolatban, hogy annak egyik tulajdonosa volt – az ő személyes közreműködésével – az a PRO CAPITAL, amelyik a Brit Virgin – szigetek hírhedt off-shore paradicsomában, Tortolán egy postafiók mögé lett elrejtve.”

Varga Zoltánt egyébként évek óta támadják a Fidesz-média felületein. Az üzletember legutóbb a Forbesnak elmondta, a folyamatos politikai nyomásgyakorlás ellenére sem hajlandó eladni a 24.hu-t és a médiavállalatát.

Kapcsolódó:

Nemet mondott Orbán ukázára a nagyvállalkozó, hiába förmedt rá a miniszterelnök

https://nyugatifeny.hu/2022/12/11/szintet-lepett-a-megfelemlites-az-orban-kormany-durvan-megfenyegetett-egy-fuggetlen-nagyvallalkozot

Valódi Hírek