Homonnay Gergely rejtélyes halálára figyelmeztetik a Fidesz-bűnözőkről bizonyítékokat ígérő Pesty Lászlót

Ez súlyos!

Hommonay Gergely máig tisztázatlan halálára utalva figyelmeztette Pesty Lászlót Hadházy Ákos a Fideszre terhelőleg ható információk közzétételének veszélyeire. A politikus emlékeztetett: az Ördög ügyvédje Facebook-oldalon Varga Judit botrányairól ígértek bizonyítékokat, azonban az oldal szerzője váratlanul elhallgatott. Ez Homonnay Gergely rejtélyes halálával egy időben történt.

A független országgyűlési képviselő kormánypárti filmrendezőnek írt nyílt levelében arra hívta fel a figyelmet, hozzá is számtalan megkeresés érkezik megzsarolt vállalkozóktól, akik arról számolnak be neki, hogyan félemlítik meg őket a kormányközeli oligarchák. Mindennek tükrében Hadházy arra figyelmeztette Pestyt: a Fidesz válaszlépése attól függ majd, hogy a rendező milyen bizonyítékokkal szolgál majd a kormányzati körök ellenében.

Hadházy Ákos vonatkozó posztját teljes terjedelmében közöljük alább:

Írtam egy nyílt levelet Pesty László filmrendezőnek, aki tegnap a Telexnek újabb interjút adott. Azt nyilatkozta, hogy 9:1 az esélye annak, hogy leleplező dokumentumok fognak napvilágot látni arról, hogyan zsarolják bele a cégeik eladásába a valódi vállalkozókat fideszes oligarchák.

Tisztelt Pesty László!

Engedje meg, hogy tegnapi interjújához néhány megjegyzést ajánljak figyelmébe. Azért bátorkodom ezt tenni, mert egyrészt tudom, miről beszél, engem is megkeresett több megzsarolt vállalkozó. Másrészt én is voltam sajnos a Fidesz tagja és amikor a gyalázatos trafik csalásról beszéltem, én is voltam olyan naiv, hogy bíztam a »megtisztulásban«.

1) Ahogy korábban egy posztomban írtam, tisztelem Önt ezért a kiállásáért, de sajnálom, hogy erre csak az késztette, amikor már »saját« (értsd.: keresztény, nemzeti) vállalkozás einstandol a fideszes nagygömböc. Nem értem, mi a különbség aközött pl., hogy egy tollvonással több tízezer kisembertől elveszik a dohányárusítás jogát (sok-sok kisvállalkozást tönkretéve ezzel), majd jól dokumentáltan haveri és párt alapon osztják azt szét sajátjaiknak.

2) A NER-lovag szót én sem szeretem, mert nem Nemzeti Együttműködés Rendszere van Magyarországon, hanem Fidesz rendszer, vagy Orbn rendszer. Így pontosabb pl. a »fideszes svindler«, vagy Orbán-lovag kifejezés.

3) Azt írja, hogy nincsen bizonyíték arra, hogy Mészáros Orbán meghosszabbított enyves keze lenne. Elhiszem, hogy ennyire szeretné ezt hinni, de két érvet a figyelmébe ajánlanék, az egyik egy rövid logikai lánc, a másik kőkemény tényeken alapul.

-az interjúban Ön konkrétan arról beszél hogy Mészáros egy ostoba ember, amivel egyetértünk. Ennyire ostoba emberek önmaguktól nem lesznek egy ország leggazdagabb emberei, ő maga is azt nyilatkozta amúgy, hogy a gazdagságát a miniszterelnök barátságának köszönheti.

Az is tény, hogy a gazdagsága legnagyobb része közbeszerzéseken szerzett megbízásokból született, amelyek manipulált körülmények között zajlottak (egy konkrét példa itt, ha már bizonyítékokról van szó:https://korrupcioinfo.hu/a-meszaros-unio/ ). Ehhez azonbanolyan egészen összeköttetésekre és összeesküvésekre van szükség, amiről HA ORBÁN TUD, AZ NAGY BAJ, HA NEM TUD, AZ MÉG NAGYOBB BAJ.

-ha konkrét bizonyítékot akar arra, hogy Mészáros az Orbán családot pénzelte, akkor a hatvanpusztai birtokviszonyokat ajánlom figyelmébe. Mészáros 10 éven át évi 15 millióért bérelte a birtokot Orbán apjától úgy, hogy közben semmilyen valós tevékenységet nem végzett ott. Valós teljesítés nélkül kifizetni egy miniszterelnök családjának kb annyit, mint a fizetése (2010-ben még annyi volt)- nem tudom, kell-e ennél több bizonyíték.

(amúgy Orbán apjának golf klubját is Mészáros bérli, de azt legalább üzemelteti is) https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/2090216811089151) A mostani nyilatkozatban arról ír, hogy nem tart egy elszabadult hajókötéltől, ami esetleg halálosan fejbekólintaná amiatt, hogy pár hónapon belül komoly leleplezéseket ígér.

Kétségkívül az tűnik logikusnak, hogy a Cég nem likvidálja Önt, ezek után nem akarna mártírt csinálni Önből. De azért én azt hiszem, az Ön sorsa azoknak a bizonyos bizonyítékoknak a minőségétől is függenek.

Arra emlékeztetém, hogy amikor valaki »ördög ügyvédje« álnév alatt beharangozta, hogy egy miniszterről l*szbikus fotókat fog közzétenni, váratlanul, furcsa körülmények között elhunyt egy ellenzéki aktivista és utána azóta az érintett face profil néma maradt.

De legyen nyugodt, ha a bizonyítékok »csak« kevésbé érdekesek, akkor is lesz büntetés. Egyrészt szép csendben megszűnik az Ön munkáinak anyagi támogatása, majd az is lehet, hogy Ön is megkapja a kötelező lejárató kampányokat (még az is megeshet, hogy Ön is szomszédgyilkos lesz, a szülei pedig zöldbárók. Vagy hasonló)

-A legszimpatikusabb, de egyben legmegmosolyogtatóbb az interjú azon része, amiben Ön arról beszél, hogy a kiállása a Fidesz megtisztulásához fog vezetni és hogy Önt senki nem fogja árulónak tartani. Legyen nyugodt, aki ott igazán fontos, már régen annak tartja. Talán kérdezze meg erről Kövér Lászlót, vagy akár próbálja a Főnököt keresni. Ha nem éri el, az is egy válasz lesz.

De objektív tényre is felhívnám a figyelmét: nézze meg, hogy az eddigi kemény nyilatkozatai közül mennyi »ment át« a kormányoldali sajtóban (propagandagépezetben). Na ugye.

Tisztelem Önt, de nagyon sajnálom is.

Üdvözli:
dr. Hadházy Ákos

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek