Fotóval: Jól bepálinkázott Novák Katalin, miután hazatért Ukrajnából

Még a követőkkel is megosztotta az apropóját.

Abban biztosak lehetünk, hogy a nyáron nem állt meg a munka Novák Katalin számára. A köztársasági elnök egyik országból repült a másikba, ukrajnai látogatása ráadásul nem várt kellemetlenséget is tartogatott.

A politikus egy kijevi légiriadó miatt kénytelen volt egy óvóhelyen meghúzni magát pár óráig, végül azonban elégedetten távozott Volodimir Zelenszkijtől, akivel több fontos kérdést is sikerült megvitatnia.

Ukrajnából a Ferenc pápához sietett, akivel 3 fontos témakörről egyeztetett: a háborúról, a családi értékek melletti elköteleződésről, valamint a tavaszi pápalátogatás utóhatásairól. A köztársasági elnöknek útja során még arra volt ideje, hogy összefusson Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel.

A munka azonban itthon sem állt meg a politikus számára, a napokban Elon Musk milliárdos üzletembernek tolmácsolta meghívását a szeptemberi demográfiai csúcsra Budapestre.

A hétvége azonban a jelek szerint lazítással kezdődik a köztársasági elnöknek: Novák Katalin csütörtök este a közösségi oldalán posztol egy koccintós fotót Székelyföldről. A képhez annyit írt:

„Csíki áfonya-, azaz kukujzapálinkával koccintottunk szülinapos lányunk egészségére. 🫐🫐🫐 „

Mutatjuk a bejegyzését:


(Novák Katalin/Facebook)

Kapcsolódó cikkek:

Óriási fordulat: Kiderült, miről tárgyalt Novák Katalin és Volodimir Zelenszkij (+fotó)

https://nyugatifeny.hu/2023/08/28/varatlanul-megszolalt-novak-katalin-a-kijevi-legiriadorol-oriasi-veszelybe-kerult-az-allamfo-a-bunkerben

Valódi Hírek