Ennek már soha nem lesz vége? Újabb méretes fordulat jött Herczeg Zoli szabadulása után

Pedig éppen csak elkezdte élvezni.

Alig pár napja robbant a hír, hogy Herczeg Zoltán végre megszabadult a nyomkövetőtől. A drogbotrányba keveredett divattervező 4 hónapot töltött házi őrizetben, előtte pedig a rácsok mögé is bekerült.

A hírességet tavaly októberben kapta el a rendőrség, hosszú út vezetett a nyomkövető levételéig, a divatguru első útja a Széchenyi gyógyfürdőbe vezetett, ezzel ünnepelte a „szabadulást”.

A jelek szerint azonban ez az állapot sem tarthat örökké: az ügyészségnek csütörtök éjfélig volt lehetősége fellebbezni a végzés ellen. A blikk.hu megkeresésére elárulták, hogy

ezt meg is tették.

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a kerületi ügyészség fellebbezést jelentett be a végzéssel szemben, a gyanúsítottak bűnügyi felügyeletének ismételt elrendelése érdekében. A fellebbezés indokolásának lényege szerint, a 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető bűncselekménnyel gyanúsított két férfi eljárásban való jelenlétének biztosítása, valamint a bizonyítás eredményes befejezése érdekében a kényszerintézkedés szükséges és indokolt”

– írta a Fővárosi Főügyészség Sajtóosztálya.

Herczeget lesújtotta a hír.

Mint mondta:

„Nagyon bízom az elsőfokú bírónak a helyes és bölcs értékítéletében és éleslátásában. Korrekt volt az indoklás, amivel megszüntették a bűnügyi felügyeletet.”

A bíróságnak körülbelül 2 hete van dönteni a fellebbezés kapcsán.

Kapcsolódó cikkek:

Megrendülten nyilatkozott Herczeg Zoltán: Újra megszólalt a kábítószeres lebukásáról

Kiderült, hol tervezi a jövőjét a drog miatt a börtönt is megjáró Herczeg Zoltán

 

Valódi Hírek