Irgalmatlanul kiakadt a neves szociológus a nemzeti ünnepen milliárdokat eltapsoló Orbán-kormányra

Kapták az ívet.

Kemény kritikát fogalmazott meg a neves szociológus az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékról. Vásárhelyi Mária a Facebookon fakadt ki, szerinte elsősorban ízléstelen és élvezhetetlen volt az egész.

Vásárhelyi posztját változtatás nélkül közöljük:

„Fél óra alatt eldurrogtattak 10 milliárd forintot. Az egész tűzijáték a jó ízlés és a mértéktartás hiányáról és a magamutogató kivagyiságról szólt.

A tűzijáték és a fényjáték kioltotta egymást, az állandó villódzás teljesen értelmetlenné és élvezhetetlenné tette az egészet. És hozzá az öblösen ömlengő szöveg!

Európa legdrágább tűzijátéka, Európa legnagyobb atlétikai stadionja, a legdrágább atlétikai világbajnokság.

Már csak “Mészáros” luxus jachtja hiányzott a Dunáról. Tényleg azt hiszik, hogy mindent a pénz tesz értékessé, széppé, örömtelivé. Igazi dzsentri világ!

Ahogyan talmi csillogással próbálják leplezni a lecsúszást, a szegénységet, a nyomort. Szegény Mikszáth Kálmán és Móricz Zsigmond ha látná, hogy ugyanott tartunk, mint 100 éve. Miközben a világ kétszáz évet ment előre.”

Egyébként a Nyugati Fény percről percre tudósítást készített a tévében közvetített tűzijátékról. Ezt >>ITT<< tudod elolvasni.

Valódi Hírek