Mi történt? Épp csak elrabolta Tóth Gabi szívét, máris megdöbbentő dolgok derültek ki az énekesnő új szerelméről

A jelek szerint egy igazi nőcsábásszal van dolga.

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 együtt töltött év után elválnak. A jelek szerint az énekesnő szívét a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rabolta el – mellesleg a gerlepárt nemrég Horvátországban kapták lencsevégre.

A 29 éves Papp Máté Bence még 2014-ben került be a hírekbe azzal, hogy két társával és közös produkciójukkal világrekordot értek el. 2015-ben már a Britain’s Got Talent tehetségkutató színpadán állt, de a magyar képernyőkön is bemutatkozott, sőt, 2018-ban a brit királyi család és vendégeik előtt lépett fel a Fricska Táncegyüttes tagjaként.

Egykori táncostársai megosztottak pár információt Tóth Gabi új szerelméről: a blikk.hu-nak elárulták, Papp Máté Bence valóságos nőcsábász, jó kisugárzású, megnyerő fiatal,

akinek nehezen tudnak ellenállni a hölgyek.

Egy szakmabeli hölgy szerint minden lány ámulattal nézi a táncos mozgását, szabályosan vonzza a tekinteteket. A információk szerint Pappnak sosem volt gondja az ismerkedéssel, sőt, élvezi, ha körülrajongják a nők, de életében a munka elsőbbséget élvezett.

Azonban az értesülések szerint egy kapcsolat sem állt az útjába a táncosnak, így

ha éppen volt barátnője, akkor is szóba elegyedett más hölgyekkel.

Egy másik táncos társa szerint Papp nem mindig volt a hűség mintaképe, sőt ő úgy látta a közösségi oldalakon, hogy Tóth Gabi új szerelme a nyár elején még más lánynak csapta a szelet.

Kapcsolódó cikkek:

Még ki sem mondta a válást Tóth Gabi, a nővére épp most mondott igent az esküvőjén

https://nyugatifeny.hu/2023/08/17/meg-el-sem-kezdodott-maris-csunya-vege-lett-toth-gabi-augusztus-20-ai-kenyertrancsirozasanak

Valódi Hírek