Még ki sem mondta a válást Tóth Gabi, a nővére épp most mondott igent az esküvőjén

Ráadásul az esküvő sem ment zökkenőmentesen.

A Megasztár című tehetségkutató műsorral ismerté vált énekes testvérpár élete gyökeresen ellentétes irányt vett a minap.

Míg az elmúlt napokban a sajtó Tóth Gabi válásától volt hangos, nővére, Tóth Vera pont most mondta ki a boldogító igent.

Ám az egykori Megasztár-győztes esküvője így sem volt zökkenőmentes.

A szertartást eredetileg Palkonyára, a szabad ég alá tervezték, ám pár nappal a nagy nap előtt derült ki, hogy a vihar miatt ott nem lehet esküdni.

„Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk kék nappal a nagy nap előtt”

idézte fel az előzményeket Tóth Vera a Story magazinnak adott interjújában.

„Végül Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője és egyben a menyasszonyi ruhám megálmodója segítő kezet nyújtott, és a férjével együtt akcióba léptek. Ha ők nincsenek, esküvőnk sincs! Nagyon hálásak vagyunk nekik. A dekorosunk, Anita is nagyot ment, teljesen átvarázsolta a dekorációt, a berendezést, úgyhogy nagyon köszönjük neki is, hogy pont olyan keveset aludt, mint mi”

– folytatta a szerencsés végkimenetel elmesélésével az énekesnő.

Végül Szentendrén sikerült az esküvőt megtartani, ahol – több más gyermek mellett – Hannaróza, Tóth Gabi kislánya volt az egyik koszorúslány.

„Most már hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika vagyok, amit ugyan még furcsa kimondani, de nagyon tetszik. Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hiszen így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam”

– zárta az énekesnő.

Valódi Hírek