Kósa Lajos végképp elborult: Böfögéssel példálózva védte meg a környezetszennyezést egy debreceni rendezvényen

Van baj.

Kósa Lajos is a közönség elé állt a debreceni Farmer-Expó megnyitóján pénteken. Az országgyűlési képviselő többek között arról beszélt, hogy szerinte 200 év múlva nem lesz Európai Unió. Azonban Magyarország „már itt van 1000 éve”, így valamilyen formában magyarokkal együtt lesz, sőt, Debrecen sem szűnik meg létezni 200 év múlva – fogalmazott a politikus.

„Jön az Európai Unió mindenféle bolondériával, 200 év múlva nem is fognak rá emlékezni”

– mondta a közönségnek Kósa Lajos. Hozzátette, így nem is kell komolyan venni a közösséget, hiszen szerinte „önmaguk sem vehetik magukat komolyan”.

Kifejtette: megy a „zöldítés, zöldfordulat”, de egészen egyszerű, könnyen belátható tényeket nem veszünk észre. Mint mondta, napjainkban a söripar és az üdítőital-gyártás az egyik legnagyobb szén-dioxid-kibocsátású ágazat.

„Próbálja ki, aki nem hisz nekem,

igyon meg egy üveg kólát, ki fogja böfögni.

De amit kiböfög, az szén-dioxid….”

– magyarázta Kósa, miközben emlékeztettet, senki sem követelte ezek betiltását mondván, káros a környezetre.

Majd kijelentette: „se szeri, se száma” azoknak

a hülyeségeknek (sic!), amelyek elé „percemberkék” állítják Európát.

„Más: azonnal szüntessük be a kérődző állattartást és helyette együnk sáskát. Oké. Na de a kérődző állat valamit megeszik, az egyébként nő. Az nem fog szublimálni csak úgy, hanem akkor mindenféle, egyébként a növényi rothadásra jellemző folyamaton megy keresztül, éppúgy kibocsátja, amit a kérődző állatok kibocsátanának (…) Jó étvágyat kívánunk Brüsszelben a sáskához!”

– mondta a színpadon a politikus.

Kósa végül eljutott oda, hogy azzal kell foglalkozni, ami a jelen pillanatban van. Nyugtázta, ha nem lenne mezőgazdaság, akkor

sáskán kellene élnünk.


(Debreciner/YouTube)

Valódi Hírek