Ez most komoly? Verekedésig fajult a műkörömépítés egy Tisza-parti településen

A tomboló asszonyok reszelőt és lámpát ragadtak.

Verekedésig fajult egy házilagos műkörömépítés tavaly ősszel egy Tisza-parti településen. A történtek miatt feljelentés útján nyomozás indult, a Hevesi Járási Ügyészség pedig a napokban emelt vádat egy anyával és lányával szemben az általuk társtettesként elkövetett magánlaksértés, valamint könnyű testi sértés miatt. Ráadásul az idősebb nőt az ügyészség rongálással is vádolja.

A vád szerint a harcias anya tavaly ősszel több rokonával indult egy régi haragosa lakásához, hogy számonkérje korábbi, általa sértőnek vélt kijelentése miatt. A sértett éppen műkörmöt épített egy barátnőjének, amikor a vádlott vadul berontott a szobába.

A vita során a vádlott felütötte a műkörmös állát, aki a körömreszelővel ejtett karcolást a harcias asszonyon. Utóbbi kirohant az utcára, és megmutatta lányának a sérülést. A bezárt bejárati ajtót berúgva berontottak a lakásba, és bántalmazták a haragosukat, a műkörmöst. A vádlott idősebb asszony a sértett telefonját is széttörte, majd egy asztali lámpát hajított a szobába – utóbbi alkatrésze telibe talált egy nagyképernyős tévét. A tombolásnak a vádlott rokonai vetettek véget.

A járási ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott az anya esetében, lányával szemben pedig jóvátételi munkát és pártfogó felügyeletet rendelhetnek el.

(ugyeszseg.hu nyomán)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek