Mi lesz ebből? Demeter Szilárd Istennel példálózva üzent Tóth Gabinak

Különösen dolgokat mondott.

Szinte nincs is ember az országban, aki ne szerzett volna tudomást arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a múlt héten bejelentették: hat év után véget ért a kapcsolatuk, elválnak.

A Népszava érdeklődött Demeter Szilárdnál, hogy mi a véleménye az üggyel kapcsolatban, hiszen korábban közösen lépett fel az énekesnővel.

„Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve: valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy szerelmi élete hogyan alakul. Ezért

Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából”

– magyarázta a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, akit arról is kérdeztek, mi a véleménye arról, hogy sokan megkérdőjelezik a Tóth Gabi által elnyert „Év női előadója” cím jogosságát, többek között azért, mert az énekesnő legutóbb 2010-ben jelentetett meg stúdiólemezt.

„A kereszténység lényege éppen abban áll, hogy

csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén.

Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat,

ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján”

– értékelt Demeter, hozzátéve: személyes véleménye az, hogy Tóth Gabi továbbra is egy rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.

Összes friss cikkünket Tóth Gabi-témában >>ITT<< találod.

Valódi Hírek