Mi történhetett? Furcsa dolgot mondott napokkal a halála előtt a Dunában megtalált milliárdos

Ismerősei még mindig döbbenten állnak a történtek előtt.

Megírtuk, hogy egy magyar milliárdos holttestét találták meg a Dunában pár napja. A hatóságok G. Zoltánként azonosították a férfit, aki belsőépítészként dolgozott, és egy művészeti galériát üzemeltetett a várnegyedben.

Ismerősei értetlenül állnak a történtek előtt, Rácz Jenőt egyenesen sokkolta a milliárdos halálhíre, de Vasvári Vivien volt férje, Szegedi Ferenc is jó kapcsolatot ápolt Zoltánnal.

A Blikk friss értesülései szerint a férfi az éjszakai élet népszerű alakja volt, napokkal halála előtt egy barátjának úgy fogalmazott:

„Most minden nagyon ellenem esküdött.”

Zoltán egyetlen közeli hozzátartozója édesanyja volt, halála nagyon megviselte a férfit, depresszióba esett a veszteség miatt. Később azonban összeszedte magát, előszeretettel mutatkozott társaságban, ám alvilági üzletekről egy ismerőse sem tudott.

Egy fiatal modell úgy nyilatkozott a lapnak: biztos benne, hogy

Zoltán sosem követett volna el öngyilkosságot.

Jó embernek ismerte, aki mindenkinek segített. Ráadásul a férfi az értesülések szerint tudott úszni, így kizártnak gondolja, hogy önként ugrott volna a Dunába.

Emellett sok kérdés tisztázatlan maradt, mint például, hogy a milliárdosnak kék szeme volt, a megtalálásakor mégis egy barna szemű férfiról szóltak a hírek. Ráadásul a holttesten zoknit találtak, ami a nyári időjárást tekintve nagyon szokatlannal bizonyult. Valamint a vagyona sorsa sem tisztázott, örökös híják akár az államra is szállhat az összegyűjtött pénze.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek