Tudják még fokozni: Gyertyagyújtást hirdettek a Facebookon Tóth Gabiék házasságának emlékére

Teamécsest, gyógyító energiákat, és hitet kell vinniük a résztvevőknek.

Megírtuk, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év után a válás mellett döntött.

A rajongókat sokkolta a hír, a sztárséf posztjában keresték a választ a történtekre: többeknek feltűnt, hogy Krausz egy „kellemetlen fricskáról” is szót ejtett a bejegyzésében.

A követők rögtön a Fricska táncegyüttesre gondoltak – mellesleg Tóth Gabiról, és a táncoslábú Papp Máté Bencéről nemrég kikerült az internetre egy közös fotó, amint a Kárpát-Haza konferencián meglovagolnak egy quadot.

A hírességek sem hagyták szó nélkül a sztárpár szakítását: Ördög Nóra, Bihari Viktória, Steiner Kristóf, és Nagy Alekosz is reagált a hírre. Utóbbi mellesleg durván kiakadt a házaspár válása miatt, finoman szólva nem érti, miért döntött Gabi a táncos mellett.

Az internet népe sem pihen: pénteken este 8 órára egy eseményt hirdettek meg a Kossuth térre a Facebookon. A leírás szerint az érdeklődők egy gyertyagyújtáson vehetnek részt Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére.

„Gyászoljuk együtt egy emlékgyertyával Magyarország Hitének és Magyarország Állának különválását.

Emlékezzünk meg együtt a boldog pillanatokról, a felemelő érzésekről, az önfeledt kacajokról és harsogó jó hírekről. A finom ételekről, a kamerákba menetet vágó tekintetekről és magáról a hitről, ami erőt ad nekünk abban, hogy ezen is átlendüljünk, közösen. ❤

Hozd magaddal a lelkedet, egy teamécsest, a szeretetedet, a gyógyító energiáidat és legfőképpen: a Hitedet.

A megemlékezés után körbejárjuk Budapestnek azokat a pontjait, ahol a néhai pár megfordult és közös emlékeket szerzett. Többek között: FIDESZ székház, MOL torony, Oxygen Wellness, Raqpart (hány szerelmet nem rejt már ó 🙁 ) és még sorolhatnánk.

Gyertek, hogy mi még szerethessük egymást! ❤ „

– fűzték hozzá.

Mit lehet még hozzátenni? Várnak minden érdeklődőt szeretettel.

Valódi Hírek