Ez kínos: Órákig titkolták, végül mégis leleplezték Tiborcz Istvánt

Ez még a szokottnál is cikibb.

Tiborcz István a minap interjút adott az octogon.hu-nak. A miniszterelnök veje azt fejtegette az építészeti szaklapnak, hogy cége, a BDPST ingatlanüzletág a luxuskategóriára koncentrál, sőt, épületeik nem is érdemelhetnének más jelzőt.

Szerinte a főváros még nem tudja kielégíteni a magasabb, minőségibb elvárással érkező vendégek igényeit. Hozzátette, a befektetései javát társadalmi felelősségvállalásként könyveli. Micsoda „önzetlen” hozzáállás ez a miniszterelnök vejétől!

Az Octogon architecture&design magazine nem sokkal az interjú megjelenése után meglepő kommentet hagyott saját posztja alatt.

Orbán Viktor vejének mellesleg volt pár erős kijelentése az „előre egyeztetett kérdések mentén” készült fizetett interjúban. Tiborcz közölte:

„Új épületet bármikor lehet építeni, az csak pénz kérdése.”

Egyértelműen ezzel az emberek többsége nincs tisztában, így hálásak lehetünk a felvilágosításért. Tehát ez egyúttal azt is jelenti, hogy még a törvényeket sem szükséges figyelembe vennie annak, akinek pénze (és hatalma) van.

Tiborcz kiemelte, hogy Budapestnek nem az olcsó turisztikai vonzerő szinonimájának kell lennie – eszerint most az lenne? Hozzáfűzte, hogy szerinte a főváros sokkal többre hivatott ennél.

Valódi Hírek