DK: Mészáros Lőrinc új luxusjachtja bizonyítja, a fideszes milliárdos elit a megszorítások közben is csak gazdagabb lesz

Van, akinek nem lett nehezebb az élet.

A 444.hu derítette ki, hogy az elmúlt 30 év legdurvább kormányzati megszorításai közepette új luxusjachtot avathatott Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc.

Megírtuk, mi is, hogy a Rose d’Or nevű luxusjachton nyaral a gázszerelőből hirtelen milliádossá vált vállalkozó és hitvese, Várkonyi Andrea.

A felcsúti üzletember – aki még a Facebook alapítójánál is okosabbnak tartja magát – félmeztelen habtestét is lencsevégre kapta a sajtó, miközben egy 27 milliárd forintba, azaz 27 ezer millió forintba kerülő luxusjachton járta be Dél-Olaszországot.

A DK szerint ez több pénz, mint amit a kormány például a gyógyszeradóval hajtott be a magyarokon.

„Amíg marad az Orbán-kormány, addig a magyarokra orbáni infláció és megszorítások, a fideszes elitre pedig további mesés gazdagodás vár. Ennek csak a kormányváltással lehet véget vetni.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány egy szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után: le fogjuk törni az orbáni inflációt, az árak helyett a béreket és a nyugdíjakat fogjuk emelni, az ország pedig végre újra a magyarokról fog szólni és nem a leggazdagabb hatalmasok rongyrázásáról”

– mondta Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője, országgyűlési képviselője.

Videó:

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek