Ismét megszólalt az Omega gitárosa a betegségéről: Furcsa, ami vele történt az elmúlt hetekben

Egy speciális vizsgálaton kellett átesnie.

Megírtuk, hogy Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa egy ideje komoly egészségügyi problémával küzd. A zenész mellkasi fájdalmak miatt került kórházba, hetek óta vizsgálatokra jár, de még mindig nem tudják, mi okozza a szédülését.

Korábban elárulta, hogy június első heteiben újabb vizsgálaton esik át. Mint mondta, bízik abban, hogy az eredmény választ ad a kérdésekre.

A július 12-i speciális vizsgálat azonban nem vezetett sikerhez. Molnár a Borsnak adott friss interjújában elárulta,

továbbra sem tudják, hogy mi váltja ki a szédülést, amellyel hetek óta küzd.

A gitáros egy TILT-teszten esett át, amelynek lényege: a pácienst egy asztalra fektetik, amely vízszintes irányból különböző szögekbe dől. Azt mérik, hogyan változik a beteg pulzusa és vérnyomása a gravitáció hatására.

Mint mondta, az asztalon nem érezte magát rosszul, de jelezte, hogy amint vízszintesbe állnak, biztos érezni fogja a forgatás hatását.

„Ezt leszámítva nem volt kellemetlen a vizsgálat. Sőt! Körbe voltam véve egy hölgykoszorúval. Nem győztem nekik megköszönni, hogy végig szórakoztattak, egyébként halálra untam volna magam ”

– mondta a zenész, aki jókedvét és humorát nem veszítette el az egészségügyi panaszok miatt, de aggódik, hogy még mindig nincs diagnózis. Megosztotta, hogy a következő konzultáción beszéli meg az orvosával, hogyan tovább.

Valódi Hírek