Kálmán Olga úgy kiosztotta a kastélyra éhes fideszbűnözőket, hogy néma csendbe merevedett a terem (+videó)

Nagyot megy a videó, ahol lekapta a tíz körméről a Lázár-sleppet.

Mi is beszámoltunk róla, hogy összesen 804 darab kastélyt, kúriát, udvarházat kaphat meg a fideszes slepp 99 évnyi ingyenes használatra, csak kérvényezniük kell ez iránti igényüket Lázár János miniszternél.

Már 200 ezer megtekintés fölött jár az interneten Kálmán Olga DK-s politikus felszólalása, amelyben a „kulturális örökség fenntartható fejlesztéséről” szóló törvényjavaslat valódi céljáról beszél.

„Én embert nem hallottam még ilyen szépen a közvagyon ellopásáról beszélni!”

— reagált Lázár János felszólalására, aki előzőleg arról magyarázott, miért közérdek, hogy szétosszák a csókosok között az állam kastélyait, kúriáit és a hozzájuk tartozó birtokokat, parkokat, erdőket.

„Tehát amit a mi a mi adóforintjainkból és az uniós állampolgárok adójából felújítottak, most ingyen megkaphatják a cimborák”.

– húzta alá.

„Ez nem más, mint a hűtlen kezelés felsőfoka, amit most törvénybe is iktatnak, hogy ne legyen btk-s tétel! De ettől ez még az! Erkölcsileg, morálisan az.”

— fakadt ki Kálmán.

Hozzátette:

„Most éppen azzal ámítanak minket, hogy csak a kulturális értékeinket védik meg, miközben a hatalomra és urizálásra éhes cimboráikat akarják kistafírungozni!

Önök szerint ezek a cimborák megérdemlik a közvagyont, hiszen odaadóan szolgálták az urukat, és annak hatalomban maradását. Megérdemlik, hogy a hétköznapi életükben is uraknak érezhessék magukat a közpénzből felújított kastélyokban, várakban.

Ismét illetlenül szólok az urakhoz, de higgyenek nekem: Hiába álmodoznak arról, hogy arisztokraták lesznek, akkor is csak a rendszert kiszolgáló oligarchák maradnak,

akiknek a tevékenységéről egyszer még undorral fogunk olvasni a történelemkönyvekben!”

– zárta felszólalását.

A videót itt tudod megnézni:


.

Valódi Hírek