Brutális változás Schobert Norbi életében: Erre a lépésre készül a bukott fitneszguru

Nem adja fel.

Május elején derült, hogy a fitneszgurut cégét, a Norbi Update-et 40 millió forint bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Schobert Norbi többször elmondta, hogy padlóra került, és azt is leszögezte, hogy visszavonul.

„A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, mert beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből.

Már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem”

– panaszolta el Hajdú Péter műsorában nem rég, a Borsnak pedig most elárulta, hogy mihez fog kezdeni most, hogy „nyugdíjba vonult”.

„Bevallom, nagyon furcsa érzés, hogy 20 év után más irányítja azt a birodalmat, amit szerettem volna örökül hagyni a gyermekeimre, az ő gyermekeikre és a későbbi generációkra. De tovább lépünk és megyünk tovább, csak éppen az irány változik meg számomra némiképp.

Mostantól a fő célom, hogy támogassam Rékát és közösen létrehozzuk az ő videótárát. Nyár után én is visszatérek a tornához, de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim”

– mondta.

Valódi Hírek