Tóth Gabi végképp kiborult: Teljesen elege van abból, hogy bántják őt a vallása miatt

Szerinte a kereszténysége az oka.

A Hetek vendége volt Tóth Gabi: az egykori megasztáros többek között azt is elárulta interjújában, hogy szerinte a sajtó egy részében

jól megfontolt politikai támadás” zajlik ellene.

A Hetek lapunkhoz eljuttatta a Tóth Gabival készült, pénteken megjelenő interjú néhány részletét. Ebből kiderült: Gabi szerint bizonyos internetes platformok azon dolgoznak, hogy az általa képviselt értékek – a művésznő itt a keresztény (?) hitére gondolt – ne jussanak el a követőkhöz.

„Nem tetszik az értékrendem, a kiállásom

és úgy gondolják, ha ezt sok emberhez eljuttatom a közösségi médián keresztül az bizony kellemetlen lehet számukra (?)

– vélekedett.

Véleménye szerint nem a személyéről van szó, inkább a jelenség szúrja néhányak szemét: bizonyos emberek, csoportok, oldalak ellenséges választ adnak arra, ha valaki annyit mond:

„Hiszek Istenben!”

– fogalmazott az énekes.

Márpedig szerinte a hit olyan stabilitást ad, amellyel gyökeret lehet ereszteni (?) és mint egy lombkorona (?), fejlődni, majd learatni ennek gyümölcsét (?).

„Számomra ezek azok az értékek, a hit, a család, a hagyományok tisztelete, amelyek mentén igyekszem élni az életem, és a kislányomat is ebben a szellemben nevelem”

– mondta Tóth Gabi, aki elmondása szerint maga is konzervatív családban nőtt fel, így megtanulta, hogy a család belső ügyei, nehézségei tabutémák (ennek kissé ellentmond, hogy a magánéletét rendszeresen kiteregeti – a szerk.). Ugyanakkor mindig hitt abban, hogy a szülei kemény munkáját Isten segítséggel hálálja meg.

A művész saját bevallása szerint azért tartja fontosnak a témát, mert szerinte felborult a világ egyensúlya, és páran el akarjál törölni (?) a hithez és Istenhez való ragaszkodást.

„Azt mondják, hogy lázadok, és miért lázadok? Teljesen normális, átlagos értékekért küzdök, mert el akarják tőlem venni azok, akik ugyan teli torokból üvöltik a toleranciát, elfogadást, miközben

engem a hiteltelenítés eszközével igyekeznek elnémítani”

– fakadt ki dühösen az énekesnő.

Tóth Gabinak nem először fejtette ki véleményét az őt ért támadások miatt: korábban a TikTokok beszélt arról, hogy az internetek beszólnak neki, miközben élőben mosolyognak rá az emberek.

„Konkrétan hánynom kell ettől az egész képmutatástól, ami itt megy”

– jegyezte meg.

Sőt arról is szót ejtett már, hogy karaktergyilkosságot követ el ellen a média, de saját bevallása szerint igyekszik megmaradni Tóth Gabinak.

Valódi Hírek