Elképesztő videó került elő Tóth Gabiról: Önmagából kifordulva őrjöngött az énekesnő ellenségei miatt

Elszakadt a cérna Tóthnál.

Tóth Gabi szokásához híven ismét a TikTok-oldalán osztott meg egy videót, amelyben rázúdította minden dühét azokra, akik az interneten beszólnak neki, de élőben – mondta – kedvesek és mosolygósak vele. Az egészen megdöbbentő videót Tóth „Gondolataim röviden…” címmel osztotta meg a nyilvánossággal.

„Ha mindenkinek ilyen nagy a pofája itt is, ott is,

gondoltam bejövök én is ilyen nagy pofával”

– kezdte videóját Tóth.

„Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Összevissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni – rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg mindenhova, TikTokba.

Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezek az emberek, akikről sokszor látom, hogy miket írogatnak akár rólam is, találkozunk egy médiaeseményen.

Azt látnátok, azt a bájvigyorgást, azt a jópofizást: »Gabi, jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«

Hogyne! Persze! Miután szétnyírtatok két évig, és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyos cikkeket hoztatok le rólam, hogy szarrá hiteltelenítsetek; tök jól vagyok, persze, köszi, hogy megkérdezted, nagyon kedves tőled!

Konkrétan hánynom kell ettől az egész képmutatástól, ami itt megy.

Konkrétan egymást nyírjuk az interneten emberek, élőben meg beszariak vagytok”

– folytatta dühöngését magából kifordulva az énekesnő.

Tóth Gabi kirohanását itt nézheted meg:

@tothgabiofficialGondolataim röviden…♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

(Tóth Gabi/TikTok)

Valódi Hírek