Vitézzé avattak egy magyar énekest: Erős áhítat lett úrrá rajta (+videó)

Minden megváltozott hirtelen.

Varga Viktor az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy szombaton többekkel egyetemben vitézzé avatták a Szent Flórián-templomban.

Az énekes azt írta:

„Olyan megtiszteltetésben lett részem amit álmomban sem gondoltam volna. VITÉZZÉ AVATTAK az 1956-os Vitézi Lovagrend főkapitánya @dr.sasslaszlo a rend tagjai jelenlétében a Szent Flórián templomban Budapesten, 2023.06.03.-án. Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a

-Vitézzé avatlak! -Hazámat szolgálom! -mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhitat lett úrrá rajtam.

Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből méginkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele.

Hatalmas megtiszteltetés,hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak, tudtom nélkül.

Világutazásaim során feltűnt, hogy bárhol jàrok (India, Peru,Thaiföld,Afrika, Skandináv területek stb.) valamiben megegyeznek az országok amik érdekesek. Méghozzá abban, hogy mindegyiknek saját stíluselemei, saját ruhái, sajátos zenéi, és a népeinek nemzeti identitása van.

Ismerik, tisztelik, szeretik, és használják a hagyományaikat és jellegzetességeiket, mi több benne élnek… mindíg mikor hazatértem, inspirált voltam és kerestem,keresem a mi elfeledett értékeinket, s próbálom felidézni amiket generációkon át feledtettek nagyszüleinkkel, szüleinkkel”

Varga azt is írta, feladata lett minden más mellett értékeink megmutatása és életben tartása.

Valódi Hírek