Hatalmas pusztítást végzett a Duna, óriási veszteség érte Varga Viktort (+videók)

Kievezett a folyóra, hogy búcsút vegyen „kis barátaitól”.

Mint írtuk, a Duna magas vízszintje hatalmas felfordulást okozott országszerte. Miközben a folyó már a Parlament lábánál hömpölygött a napokban, több útszakaszt is le kellett zárni az áradások miatt, sőt, az ország egyes pontjain akadt olyan család, amelynek el kellett hagynia a házát a magas vízállás miatt.

Varga Viktor otthonát sem kímélte az áradás: az énekes karácsonykor még imádkozott azért, hogy a folyó ne érje el a telkét, ám a híresség budakalászi otthonába, valamint az udvaron felépített jurtájába is betört a víz.

A zenész szerda este úgy kommentálta a történteket, hogy immár a háza és a jurtája is újra a Dunáé, hiszen mindenki – így ő is – mindent csak bérbe kap a Jóistentől.

Varga a minap ismét posztolt a történtekről az Instagramján. Elmondása szerint nem minden hala élte túl az áradást, az áramhiány miatt az oxigéngenerátor nem működött.

„Ha nem lettem volna önző és őket is hagyom úszni, talán túlélik, talán nem”

– fogalmazott az énekes, hozzátéve, hogy „kis barátai” többsége túlélte a történteket, egy részük már szabad, dunai hal, többüket pedig egy ismerőse tavába engedte.

Az énekes csütörtök este kievezett, hogy „kis barátaitól” végső búcsút vegyen.

A zenész a napokban több videót is feltöltött a közösségi oldalára, a felvételeken pedig jól látszik, hogy a víz nagy károkat okozott a telkén.

(vitezvargaviktor/Instagram/Nyugati Fény)

Valódi Hírek