Kitálalt Benedek Miklós Gálvölgyi esete után: Több mint 40 percet várt a mentőkre a színművész

A két színész hasonló helyzetben találta magát, miközben feszülten várták a segítséget.

Benedek Miklós Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész is szembesült azzal a helyzettel, amelyet nemrég Gálvölgyi János is megtapasztalt. A két művész ugyanazzal a betegséggel küzd, utóbbit családja vitte pár hete a kórházba, miután nem indult érte az esetkocsi.

Benedek Miklóst nagyon felkavarta az eset: a blikk.hu-nak elárulta, hogy korábban átélt egy, a Gálvölgyiéhez kísértetiesen hasonló helyzetet a feleségével, amikor több mint

40 percet vártak a segítségre.

A színész nem osztott meg több részletet erről; mint mondta,

ez egy másik történet.

A művész imádkozott pályatársáért, azt kérte az égiektől, hogy még jó pár évig élvezhessék egymás táraságát. Emlékeztetett, hogy Egri Mártával együtt vitték sikerre a Hárman a padon című előadást, a színésznő pedig nem maradhat egyedül a színpadon.

Gálvölgyi János a napokban töltötte be a 75-öt, családi körben ünnepelték meg a jeles napot. Szerettei, kollegái, sőt egy ország várja vissza a művészt a színpadra.

Mentése ügyében nyomozás is indult, Győrfi Pál szerint több mentésirányító is érintett a történtekben. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője kifejtette, hogy több tényező együttes értékelése alapján dönt a vonal végén ülő szakember az eset besorolásáról. Hozzátette, hogy még mindig vannak homályos részletek a szóban forgó mentés kapcsán.

Valódi Hírek