Most lett elege a fideszes polgármesternek: Örökre száműzné ezeket az embereket Kiskunhalasról

Komoly intézkedésekre készül.

Elege lett Kiskunhalasnak a városban garázdálkodó „pitiáner, drogos tolvajokból és a vidékről idevezényelt, erőszakos kéregetőkből”– írta közösségi oldalán Fülöp Róbert kiskunhalasi polgármester csütörtökön.

A politikus arra kérte Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselőt, hogy a parlamentben továbbra is támogassa a drogterjesztők és fogyasztók elleni szigorú fellépést erősítő törvényhozást.

A polgármester többek között a helyi rendőrkapitányság bevonásával készül fellépni a még ismeretlen elkövetők ellen. Elmondása szerint a közösségi együttélést nem tisztelőknek

el kell hagyniuk a várost.

Fülöp Róbert bejegyzését változtatás nélkül idéztük:

„Egyszer és mindenkorra elég a pitiáner, drogos tolvajokból és a vidékről idevezényelt, erőszakos kéregetőkből!

Minden jóérzésű kiskunhalasi polgár védelmében:

1. Soron kívüli egyeztetést kezdeményezek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetőjével a közterületi rendőri jelenlét megerősítése érdekében.

2. Arra kérem Bányai Gábor országgyűlési képviselő urat, hogy a Parlamentben továbbra is támogassa a kábítószert terjesztők és fogyasztók elleni szigorú fellépést eredményező törvényhozást. Ehhez helyi példák nyomán külön javaslatokkal is élek.

3. Teljesen új alapokon, a 21. század elvárásaihoz igazodva újra kell szervezni a helyi polgárőrséget a KSZC Dékáni Árpád Technikumával együttműködve. Az új szervezet alapító okiratának összeállítása folyamatban van, alakuló ülésére napokon belül sor kerül.

4. Tovább kell fejleszteni a térfigyelő kamerarendszert és fokozni kell az Önkormányzati Rendészet közterületi jelenlétét.

5. Összeghatártól függetlenül minden egyes esetben feljelentést fogunk tenni és addig nem nyugszom, amíg nincsenek az elkövetők felelősségre vonva. A lakossági magántulajdon ellen elkövetett cselekmények kapcsán ugyanezt kérem Önöktől is.

6. Bekapcsolódunk a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács munkájába. Mindent meg kell tenni a szabálysértések és bűncselekmények elkövetésének megelőzése érdekében.

A közösségi együttélést lábbal tiprókat el akarom tüntetni Városunk közterületeiről!”

(Fülöp Róbert/Facebook)

Valódi Hírek