Borzasztó gyerekkori traumákról mesélt Tóth Gabi: Rettenetesen csúfolták valamiért

Nem volt túl szép azoktól, akik bántották.

Tóth Gabi és Pápai Joci a napokban a zánkai Bozzay Pál Általános Iskolában jártak, 60 diák előtt tartottak előadást. Az énekesnő arról beszélt, hogy gyerekkorában csúfolták őt, mert nem volt sok ruhája.

„Tisztán emlékszem, hogy felsőben sokszor csúfoltak. Akkor erősödött fel az, hogy ki, milyen ruhában megy, és nekem nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm, ezért mindig ugyanazokban jártam.

Ezzel mindig bántottak, és ez azért bennem maradt… Akkor egyébként megfogadtam, hogy amikor az első nagyobb fizetésem megkapom, akkor megveszem magamnak álmaim tornacipőjét három színben, és mindig más lesz a lábamon. Ez így is lett”

– fogalmazott Tóth.

Azt is elárulta, hogy már egész fiatalon szorongott, és ez a mindennapjai részévé vált. Pánikbetegség is kínozta hosszú évekit. Azt mondja, ez már mostanra enyhült.

„Azt gondolom, hogy minden érzékenyebb ember szorongó típus, tehát aki jobban átérzi a dolgokat, az szorong. Én egyébként ezt már egész jól kezelem. Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni”

– mondta az énekesnő.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek