Gálvölgyi János felesége elcsukló hangon nyilatkozott férje állapotáról

Nagyon aggódnak érte.

Beszámoltunk róla, hogy szerdán kórházba kellett vinnie a családjának Gálvölgyi Jánost, aki nem kapott levegőt és félrebeszélt. A legújabb hírek szerint nagy a baj, a színész az intenzív osztályra került.

A jelenleg is mélyaltatásban lévő Gálvölgyi János felesége elcsukló hangon fejezte ki aggodalmát a színész állapota miatt.

A színművész szerda délelőtt lett rosszul, a családtagjai pedig azonnal hívták a mentőket, amikor látták, hogy komoly veszélyben van. Az ország egyik legnépszerűbb művészét jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban – tudta meg a Blikk a családtól.

A lap a művész feleségétől, Gálvölgyi Judittól tudott meg további részleteket.

„Meg tudom erősíteni. Ma délelőtt lett rosszul, nehezen vett levegőt, kihívtuk a mentőket. Ők viszont az adatok felvétele után

több mint egy órával sem érkeztek meg, ezért a lányomék vitték be autóval a kórházba”

– számolt be a megrázó részletekről Gálvölgyi Judit.

A mentőszolgálat közlése szerint a mentősök úgy ítélték meg, hogy a színész nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e – tudta meg az rtl.hu.

Gálvölgyi János lánya elmondta, az édesapja félrebeszélt, amikor kórházba szállították, ott pedig folyamatos oxigénellátást kapott.

„Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, s mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, mert annyira rosszul érezte magát”

– mondta.

A színész állapotáról szerda késő délutánig a család nem kapott információt.

„Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit. Már délelőtt rosszul érezte magát”

– mondta könnyeivel küzdve Gálvölgyi felesége, aki kétségbeesve tapasztalta, hogy a színésznek légzési nehézségei vannak.

„Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még az eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk”

– mondta Gálvölgyi Judit.

A Fidelio kulturális portál a művészhez közeli forrásból úgy értesült, hogy a kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak Gálvölgyinél.

Valódi Hírek