Dagad a botrány: Nagyon súlyos videó került ki Orbán kedvenc újságírójáról

Ezzel nem fog dicsekedni.

Botrányos videót hozott nyilvánosságra a Media Matters for America nevű szervezet Tucker Carlsonról. A Fox News nemrég lapátra tette műsorvezetőjét, akinek kamerán kívüli pillanatai láthatjuk a képsorokon.

Az első pár másodpercben valakinek a barátnőjéről beszélt, úgy fogalmazott:

„elég fincsi volt”.

Carlson gyorsan hozzá is tette hogy csak viccelt, majd a kamerába nézve mutatott be a Media Matters for Americának, és azt üzente a szervezetnek, hogy „b*szódj meg”.

A műsorvezető egy másik felvételen azt mondta, hogy sosem tudja felmérni a kinézetét; arra vár, hogy a menopauzán átesett rajongói értékeljék azt.

A következő képsorokon pedig azt ecseteli egy kamerán kívüli kollegájának, hogy ha sz*xről is szó esik majd, akkor térjenek ki a technikájára is.

Carlson kirúgása előtt nem sokkal Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatójával is készített interjút amelyben méltatta a kormányt, sőt: „a Nyugat utolsó demokráciájának” nevezte Magyarországot.

Napokkal később a Fox News megvált a műsorvezetőtől, az információk szerint a csatorna tulajdonosánál telt be a pohár, többek között Carlson vulgáris nyelvezete miatt, amellyel korábban egy női ügyvezetőt jellemzett.

(Guardian News/YouTube)

Valódi Hírek