Videóval: Lehidalsz attól, amit Orbán amerikai műsorvezető barátja mondott Magyarországról

Elképesztő dolgok történtek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója interjút adott a Fox News amerikai konzervatív televízióban – amely a 2020-as elnökvalasztas után szándékosan terjesztette Donald Trump volt amerikai elnök hazugságait – Tucker Carlson műsorvezetőnek, aki az elnökválasztás után különös módon arról sms-ezett, hogy mennyire gyűlöli Trumpot.

A választás után Trump azt állította – bizonyíték nélkül –, hogy csalással nyert Joe Biden. Erről egyébként főműsoridőben beszéltek a az amerikai sztárműsorvezetők.

Carlson interjút is készített Orbán Viktorral is, valamint Orbán Balázstól is bocsánatot kért az amerikai média nevében, de azt is elismerte, hogy rendszeresen hazudik a televízióban.

Az interjúban Carlson most azt mondta, hogy

„Magyarország a Nyugat utolsó demokráciája”.

Köszönöm TuckerCarlson-nak a lehetőséget, és hogy

megvédte Magyarország álláspontját Brüsszellel szemben.

A magyar kormány mindig visszaszorul a baloldali agendával szemben, és a globalista követelésektől függetlenül képviseli a magyar emberek valódi nézeteit és érdekeit

írta Twitter-oldalán a politikai igazgató.

Videó:

A hvg.hu arról írt, hogy peren kívüli egyezségre jutott a Fox News és a választás technikai rendszerét működtető Dominion: a tévécsatorna vezetői elismerték, hogy hazudtak, és 266 milliárd forintnyi pénzbüntetés kifizetésére kötelezték őket, amiért hazudtak a 2020-as választásról.

(foxnews.com / Orbán Balázs/Twitter nyomán)

Valódi Hírek