Vágó István tönkretevőiről, karaktergyilkosairól posztolt Gerendás Péter

Súlyos, de igaz.

Vágó István április 29-én, 74 éves korában váratlanul meghalt. Szomorú, hogy még a halálának napján is felbukkant egy olyan kormánypárti propagandista, aki gyűlölettel beszélt az ország kvízprofesszoráról. Apáti Bence fideszes megmondóember gusztustalan posztjártól >>ITT<< írtunk.

Ehhez a témához szólt hozzá Gerendás Péter is.

Az előadóművész a Facebookon osztotta meg a gondolatait a kvízmester karaktergyilkosairól. Bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

„A gyász és a kegyelet percei ezek Vágó Istvánnal kapcsolatban.

De mégis felmerül bennem a (költői) kérdés , hogy azok a káderek, akik mindent elkövettek az elmúlt években hogy őt lejárassák, karaktergyilkolják, lelkileg tönkretegyék és ezzel újabb és újabb szeget beleverjenek a koporsójába,

most éreznek valamiféle lelkiismeretfurdalást?

Vagy elégedetten hátradőlnek karosszékükben a computerük előtt , ahonnan nyílvesszőjüket küldték egy olyan ember szívébe aki televíziós műsoraival sokat tett azért hogy a fejekben világosság gyúljék és átvegye a fény a sötétséget.

Nap mint nap azon dolgoztak hogy egy ember , akinek a meggyőződését nem volt kötelező követni, de tiszteletben tartani igen, rosszul érezze magát a bőrében és a szűkre szabott időben (ami mindenkinek sajnos kevés)

nehogy boldogan élje az életét.

Az állandó verbális fenyegetések amelyek cikkeik nyomán születtek, őket boldoggá tették?

Nem nem és nem. Mindenki meghal kivétel nélkül.

A kínzó és a kínzott is.

Legyen egyszer egy olyan demokrácia, ahol nem a másik tönkretételével akarjuk a véleményét ignorálni, hanem érvekkel .

Vitákkal, nem aljas lejáratókampányokkal.”

(Gerendás Péter/Facebook)

Valódi Hírek