Deutsch Tamás iszonyúan kiakadt, nagyon zavarják őt a „tüntikézők”

Ezt nem bírta magában tartani.

Elszakadt a cérna Deutsch Tamásnál: az Fidesz EP-képviselője csütörtökön, a közösségi oldalán fakadt ki a „dollárbaloldali tüntikézők” miatt.

Deutschnak az szúrt szemet, hogy az általa „dollárbaloldalnak” nevezett ellenzéki tüntetők „masírozhatnak” a Lánchídon, míg a főváros gyalogosai (mivel a Lánchíd felújítás alatt áll – a szerk.) ezt nem tehetik meg.

A kormánypárti politikus nem véletlenül „aggódik” a gyalogos közlekedés miatt, a hét rögtön a Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által meghirdetett

státusztörvény elleni demonstrációval indult.

A tüntetők egészen a Belügyminisztérium épületéig vonultak, onnan egy részük a Karmelita felé vette az irányt, ahol ledöntötték a kordonokat. A hatóság emberei válaszul könnygázt vetett be, erről még egy felvétel is készült.

Deutschnak nem ez az első kifakadása az utóbbi hetekben, nemrég közölte: az Európai Parlament Fidesz-delegációja levélben fordult az Európai Bizottsághoz, hogy válaszoljanak arra, „milyen módon játszott össze a dollárbaloldallal”.

Sőt arra is kitért, hogy a jövő évi európai választásokon el kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert (?) működtetik, szerinte ugyanis Brüsszelben burjánzik a korrupció.

Mutatjuk Deutsch Tamás Facebook-posztját:

(Deutsch Tamás/Facebook)

Valódi Hírek