Bayer Zsolt idegesen jelentette be: Meggondolta magát, mégsem szervez békemenetet

Ezt már nehéz követni!

Portálunk is beszámolt arról, hogy Bayer Zsolt fideszes propagandista békemenetet akar szervezni Ferenc pápa látogatásának napjára.

„Harmincadika délelőtt legyen egy igazi békemenet a Kossuth téren, várjuk önöket”

– mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában. Ez azért meglepő, mert a publicista 2016-ban még demens vénembernek, illetve gazembernek nevezte az egyházfőt.

Egy napnak sem kellett eltelnie, és Bayer már meg is változtatta ezzel kapcsolatban a véleményét. A publicista sajátos magyarázkodásba kezdett hétfőn a saját blogján. Azt írta: „nem hirdettünk békemenetet”.

„Már az összes hülye megírta, hogy békemenetet hirdettem a pápai misére.

Nem hirdettem, nem hirdettünk semmilyen békemenetet.

Annyit mondtam, legyünk ott nagyon sokan, jöjjenek azok is minél többen, akik békemenetre szoktak járni. Ebből lettek az üvöltő címek, miszerint én békemenetet hirdettem.

Nem hirdettem.

Amúgy a balos-libernyák sajtómunkások célja ezzel nyilvánvaló: végre így tudnak egy kis zavart, némi értetlenséget, netán

feszültséget gerjeszteni

a pápalátogatás kapcsán.

Végül hadd jegyezzem meg, hogy már látszik, talán hiba volt az egyház ragaszkodása a Kossuth téri helyszínhez. Bizony, a Hősök tere jobb lett volna, az óriási érdeklődés miatt.

Szóval kedves barátaim, nincs szó békemenetről, azt csak a 444 meg a 24 meg a HVG hülyéi és/vagy gazemberei írják. De azért gyertek, legyünk sokan!”

– állította a propagandista.

 

Valódi Hírek