A Ferenc pápát demens vénembernek nevező Bayer Zsolt most „békemenetet” hirdetett a pápa látogatására

Vastag a narancsbőr.

A Fidesz-alapító polgárháborús uszító, Bayer Zsolt a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap este arra kérte az úgynevezett békemenet résztvevőit, hogy menjenek el Ferenc pápa Kossuth téri miséjére jövő vasárnap.

„Mielőtt belekezdenénk a mai témákba, arra szeretném kérni a nézőinket (…) de talán a békemenet résztvevőit, hogy 30-án délelőtt, jöjjenek el a Kossuth térre, Ferenc pápa szentmiséjére”

– mondta a műsor elején Bayer.

A publicista reméli, rettenetesen sokan lesznek, mert ez szerinte „nem csak lelkileg lesz fontos, de ennek politikai üzenete is lenne”.

Bayer azt állította, hogy az elmúlt időszakban sokan keresték a szervezőket, hogy mikor tartanak békemenetet, mert „elviselhetetlen mindaz, ami történik” velünk szemben, akár ha a „szeretve tisztelt szövetségeseinket, akár a hazai ellenzéket” nézzük.

„Harmincadika délelőtt legyen egy igazi békemenet a Kossuth téren, várjuk önöket”

– mondta.

Emlékezetes, hogy Bayer korábban

demens vénembernek, gazembernek

nevezte Ferenc pápát.

Haverja, Bencsik András pedig korábban arról magyarázott, hogy a pápa „keresztényellenes magatartást folytat”, mellyel „súlyos kárt okoz a keresztény világnak”.

.

Mint ismert: Ferenc pápa április 28. és 30. között tesz látogatást Budapesten, a három nap alatt több nyilvános és nem nyilvános eseményen is részt vesz majd.

Többek között pénteken találkozik Orbán Viktorral és Novák Katalinnal, 29-én szombaton a Papp László Sportarénába látogat, 30-án pedig szentmisét tart a Kossuth téren.

(telex.hu)

Valódi Hírek