A kommandósok elindultak keresni a farkasgyilkost, amikor váratlan dolog történt

Rossz házba mentek.

A rendőrök húsvét hétvégén akartak volna rajtaütni a Svájcból Magyarországra tévedt farkas lelövése miatt egy szabolcsi vállalkozón, azonban a Blikk értesülései szerint a kommandósok eltévesztették a házszámot. Ugyanis a farkast a gyanú szerint lelövő vállalkozó Nyíregyházán él, de több ingatlanja is van egy borsodi kistelepülésen, ahol keresték is a rendőrök, viszont rossz háznál.

„Ránk törtek a kommandósok a lelőtt farkas miatt (…); hirtelen elkezdtek dörömbölni az ajtón, hogy itt a rendőrség, azonnal nyissuk ki”

– számolt be a különös incidensről a nő, akihez tévedésből mentek ki a rendőrök.

Mind mondta, „valamit elrontottak annak idején a népesség-nyilvántartóban„, ahol rossz cím van megadva, emiatt a férfinak szóló leveleket is az ő postaládájába dobják.

A nő szomszédja arról számolt be, hogy miután felhívták rá a rendőrök figyelmét, hogy rossz háznál keresik a farkast feltételezhetően lelövő szabolcsi vállalkozót, a rendőrök felmentek az erdőgazdálkodás mellett egyébként méhészettel is foglalkozó N. György házához is, ahova még másnap is visszatértek.

Az üggyel kapcsolatban egyelőre annyit tudni, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda természetkárosítás miatt indított eljárást. A lap információi szerint gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt, de a vállalkozónál házkutatást tartottak, amelynek során több, bűncselekményre utaló bizonyítékot is találtak a hatóságok.

Az üggyel kapcsolatban friss fejlemény, hogy a vadaszforum.net egyik forrása arról számolt be, a „vadász vallomása” csak fikció, amit ő talált ki. Erről >>ITT<< írtunk részletesen.

(blikk.hu/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Micsoda fordulat! A svájci farkas lelövésével gyanúsított vadász kibökte, szerinte mi történt valójában

https://nyugatifeny.hu/2023/04/18/ujabb-elkepeszto-fordulat-ezt-uzente-a-svajci-farkas-kiloveserol-iro-vadasz

Valódi Hírek