Áll a bál: Rúzsa Magdit hatalmas lopással vádolja Horányi Juli – reagált a vádakra

Egymásnak feszült a két énekes.

„Na, most nagyon ki vagyok akadva”

– így kezdte TikTok-videójában Horányi Juli vasárnap. Az énekesnő észrevette, hogy a Megasztár győztesének új videóklipje egy az egyben az ő február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjét másolja.

Horányi azt állítja, hogy a koncepció, a beállítások, a fényelés egy az egyben ugyanaz az, mint az ő dalában.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal, stb”

– mondta Horányi.

Itt az ő dala:

És itt van Rúzsa Magdié:

Horányi hozzátette, nem okolja az énekesnőt, hiszen nem is biztos, hogy tudott erről, viszont úgy gondolja, azok, akik kitalálták, biztosan ismerték a Sebzetten klipjét.

A Nyugati Fény felhívta az üggyel kapcsolatban Rúzsa Magdit. Az énekesnő gyereksírás közepette végighallgatta a mondandónkat, és miután rákérdeztünk, hogy mit szól ehhez, ingerülten annyit válaszolt, az ügyben keressük a sajtósát és gyorsan bontotta is a vonalat.

Nem sokkal később az énekes a Facebook-oldalára posztolt:

„Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos.

A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng( teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. ( Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm)

Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak.

Mindenestre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot. »!Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel«!

Éppen ezért: Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele.”

Horányi Juli egyelőre ügyvéddel egyeztet, többet nem mondott az üggyel kapcsolatban. Rúzsa posztjára reagálva lapunknak csak ennyit írt: „Durva”.

Valódi Hírek