Hollik új bombasztikus rekordot állított fel: Erre a „teljesítményre” csak nagyon kevesen képesek

Hozta a fideszes formát.

Megszokhattuk már a kormánypártiaktól, hogy újat mondani nem tudnak, csak újra elismételni az unos-untalant. Hollik István bele is lendült.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott szombati nyilatkozatában 11-szer ismételte el, hogy dollár, és 5-ször, hogy gurul.

Mi odaadjuk neki a nem létező szóismétlésért járó világrekorder díjat.

És íme a „bátor” tett:

„Kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt. Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt!

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják”.

Azzal is riogatott: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a „dollárokból van még, az messze nem fogyott el”.

Hollik István szerint „nagyon úgy néz ki”, hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, 4 milliárd forint – jegyezte meg.

Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett (teljesen érthetele, itt miért nem a gurul szót használta, a szerk.) – méltatlankodott.

(MTI, roviden.hu)

Valódi Hírek