3+1 trükk, amivel a hétköznapokban is vonzóbbá teheted a megjelenésed

Valljuk be, minden nő szereti, amikor bókokat vagy akár csak elismerő pillantásokat kap, hisz ez azt jelenti, hogy a külseje megnyerő, és mások figyelmét is felkeltette.

De vajon melyek azok az apró trükkök, amikkel egy kicsit feldobhatod a megjelenésedet még a legszürkébb hétköznapokon is? Tarts velünk, adunk pár tippet!

  • 1. Viselj igéző szempillasort!

Talán még sosem gondoltál bele abba, hogy a szempilla mennyire hozzájárul az arcod összképéhez. Pedig ez az igazság, a dús pillasor ugyanis csodásan keretezi a szemeidet és kiemeli a tekinteted.

Ha pedig a természet e téren nem volt túlságosan bőkezű veled, ne aggódj, neked találták ki a minőségi szempilla hosszabbítást! Az Xtreme Lashes műszempilláival számodra sem lehetetlen, hogy hangsúlyos, feltűnő pillákkal hódíts!

Az amerikai prémium márka termékei ugyanis már idehaza is elérhetőek a brand magyarországi képviselője, Horvat Krisztina jóvoltából. A pillákat az általa képzett stylistok applikálják fel, így a végeredmény pontosan olyan lesz, mint amilyet megálmodtál.

Akár egy természetes hatású, akár egy egészen feltűnő pillasor a cél, a profi szakemberek többféle méretű és ívű szálból dolgoznak, így a pilláid minden téren igazodnak majd a szemformádhoz és a személyiségedhez.

Az épített pillasor ráadásul tartós, így nem kell minden reggel hosszú perceket töltened azzal, hogy szempillaspirállal próbálj meg némi volument adni a szálaknak.

  • 2. Emeld ki az arcod előnyeit egy kis sminkkel!

A hosszú és dús pillasor már önmagában is fél siker, de ha fel szeretnéd tenni az i-re a pontot, akkor ne feledkezz meg a sminkelésről sem. Ahogy az előbb említettük, a szempillaspirált immár nyugodtan elteheted a fiók mélyére, úgyhogy elő a többi sminkeszközzel!

A szemedre használj szemceruzát, egy kis szemhéjfestéket (a hétköznapokra persze csak szolid színekben) és emeld ki a szemöldöködet is, főleg, ha halvány színű vagy túlságosan ritka.

Az arcodra vigyél fel alapozót vagy BB krémet, a bőrhibákat fedd el korrektorral, majd kölcsönözz némi üdeséget egy kis pirosítóval. Végül koronázd meg a sminked az ajkaid kirúzsozásával. Itt is érvényes, hogy hétköznapokon, munkába ne használj túl intenzív színeket, maradj a pasztell és nude árnyalatoknál.

  • 3. Készíts egy menő frizurát!

Hacsak nem teljesen rövid fazont hordasz, akkor a különféle hajviseletekkel is remekül el lehet játszadozni. Hogy a te hajad milyen frizurák elkészítését teszi lehetővé, az nagyban függ a hosszától és a dússágától; szerencsére az interneten remek tippeket találsz.

E téren érdemes a változatosságra törekedni. Például egyik nap egy csinos lófarok, másnap egy lezser konty, harmadik nap kibontott haj lágy hullámokkal, negyedik nap egyenesre vasalt frizura… légy kreatív!

+1. Mosolyogj sokat!

Hiába a csodaszép épített pillasor, az ízléses smink és a menő frizura, ha egész nap mogorva vagy épp szomorkás arcot vágsz. A mosoly ellenben pozitív kisugárzást nyújt, az emberek sokkal szívesebben állnak szóba veled, és még több dicséretet zsebelhetsz be. Szóval mosolygásra fel!