Nagyon belejött.
Úgy tűnik egy egészen különleges húsvéti kulináris különkiadással jelentkezik Németh Szilárd kormánybiztos az ünnepek alkalmával.
Beszámoltunk róla pénteken, hogy Némethet – a kormányzó párt alelnökét – húsvét alkalmából kereste meg a Mandiner, hogy árulja el nekik a Fidesz gasztroszakértője, milyen ételeket készít és ajánl az ünnepekre.
Németh pedig belelendült. A rezsibiztos szombati Facebook-bejegyzésének tanúsága szerint „a csirkekocsonya alapja a kollagéngazdag csirkeláb”.
„Abálva, majd bezöldségelve”
– tette hozzá a kormánybiztos, aki azonnal elárulta azt is, hogy a pacalt vajon abálja-e.
„A pacalt a felcsíkozás előtt abálom”
– tette világossá posztjában Németh, aki fotókkal is dokumentálta legújabb gasztronómiai kalandjait.
(Németh Szilárd/Facebook)