Nem aprózza el.
Németh Szilárdot húsvét alkalmából kereste meg a Mandiner, hogy árulja el nekik a Fidesz gasztroszakértője, milyen ételeket kászít és ajánl az ünnepekre.
A rezsibiztos elárulta, hogy Nagypénteken Szent Péter halat, petrezselymes burgonyát és citromos vajmártást készít, szombatra azonban már férfiasabb ételek is készülnek.
Nagyszombatra bográcsban készült velős, csülkös pacallal készül Németh, ezt a férfiaknak ajánlja leginkább, a nőknek és gyermekeknek inkább milánói makarónit javasol.
Húsvétvasárnapra csirkekocsonyát és székelykáposztát javasol, a hétfőt pedig nyúlmájpástétomos, snidlinges juhtúróhabos, paradicsomsalátás, sonkás tojáskrémes, padlizsánkrémes feltételes szendvicsekkel, tapasokkal, bruschettákkal tölti a kormánypárt alelnöke.
(mandiner.hu nyomán)