Áll a bál: Somogyi András parádés fricskával üzent Nacsa Olivérnek, aki szerint a humor nem nőknek való (+videó)

Zseniális.

Beszámoltunk róla, hogy óriási viharokat keltett Nacsa Olivér humorista, amikor a Karc FM műsorában arról beszélt Pottyondy Edinával kapcsolatban, hogy – elgondolása szerint – „a humor nem női műfaj”. Pottyondy Edina persze nem hagyta szó nélkül mindezt, és videóban reagált Nacsa Olivér botrányos kijelentéseire.

„Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában (…) a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják.

Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma”

– jelentette ki a kormánypárti „humorista”, aki később Facebook-oldalán kért bocsánatot, amiért „félreérthetően fogalmazott„.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt Somogyi András népszerű humorista is, aki TikTokon reagált az ügyre. Videójában többek között szó esik Nacsa „munkásságáról”, valamint Korda Györgyről is.

„Rendszeresen fellépek a békemeneten, Fidesz-nagygyűléseken. Kormányinfón is fellépnék, csak

ott állítólag a Gulyás Gergely viccesebb dolgokat mond még nálam is.

De értelmiségiek is gyakran meghívnak. Egyszer felléptem Mészáros Lőrinc úr születésnapján. Elő kellett bújnom egy tortából, ők hangosan nevettek és megdobáltak közpénzzel. Imádok fellépni”

– mondta a videóban Somogyi, aki Orbán Viktorrá átalakulva még telefonon is gratulált Nacsának.

„Szeretnék gratulálni a nyilatkozatodhoz, miszerint egy nő nem lehet humoros. Igazad van, így tovább. Látod, Ákos is megmondta, hogy a nőknek a konyhában a helye, meg is lett a Kossuth-díj. A kormányt ne szapuljátok, mert mehettek dolgozni!”

– hangzik el a videóban.

Somogyi András zseniális videóját itt nézheted meg:

@somogyiandras A hímsoviniszta – Nacsa Olivér a taxiban!| Somogyi András | #somogyiandrás #standup #somogyistandup #somogyiandras #nacsaolivér #taxisjózsi #önállóestek #várokmindenkit #ajka #zalaegerszeg #kapuvár #szombathely #dunaújváros #mezőkövesd #győr #salgótarján #oroszlány #bonyhád #székesfehérvár #pécs #szeged #pusztuljonforyouba #foryou #fy #fyp ♬ eredeti hang – Somogyi András

(Somogyi András/TikTok)

Valódi Hírek