Fordulat: Nacsa Olivér meggondolta magát – ezt üzente a megalázott női humoristáknak

Aludt rá egyet.

Beszámoltunk róla, hogy Nacsa Olivér a női humoristákat becsmérlő kijelentéseket tett a napokban. A kormánypárti művész a Karc FM nevű, Fidesz-közeli rádióban arról beszélt, hogy a humor nem női műfaj, és egyébként sincs sok nő a szakmában.

Gondolatai sokaknál kiverték a biztosítékot. Mondataira többek között a Nacsa által megszólított Pottyondy Edina is reagált. Ekkor Nacsa Olivért még nem igazán érintették mélyen a válaszok: leírta, büszkén vállalja a véleményét.

Vasárnap azonban valami történt, ugyanis nem sokkal éjfél előtt bocsánatot kért oldalán. Azt állította, félreérthetően fogalmazott, és nem volt célja, hogy bárkit megbántson a mondataival.

Nacsa Olivér írását változtatás nélkül idézzük alább:

Kedves Mindenki!

Sokat gondolkodtam az elmúlt napok történéseit illetően, amelyeket a Karc FM >>Bezzeg<< című műsorában mondott mélyinterjúból

kiragadott és félreértelmezett szavaim

generáltak, mégpedig hogy >>meglátásom szerint a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma.<<

Azt hiszem

sosem késő belátni, ha az ember hibázik,

és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom ebben az esetben ez pontosan így történt.

Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy

valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető.

Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!

(Nacsa Olivér/Facebook)

Valódi Hírek