Fergeteges átverések: Így tréfálták meg a hazai sztárokat április 1-je alkalmából

Április 1. a magyar népszokás szerint a bolondok napja.

Most ebből az alkalomból emlékezünk meg több emlékezetes átverésre is. Április 1. alkalmából többször is volt rá példa, hogy médiában a közönség szórakoztatása miatt valakit átejtettek, vagy megvicceltek. Erre a tematikára épült a közkedvelt Kész átverés című műsor is, ami kizárólag az átverésekre helyezte a hangsúlyt.

Máig a felejthetetlen ugratások közé tartozik, amikor Vágó Istvánt vette célba a Kész Átverés stábja. A nagy sikerű Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjét ugyanis úgy viccelték meg, hogy az egyik versenyző egy ingával és egyéb spirituális kiegészítőkkel próbálta meg megfejteni a helyes válaszokat, amiket persze ki is talált.

Az eset azért is érdekes, mert közismert, hogy Vágó István szkeptikus és nem hisz az ilyen dolgokban, ezért is volt meghökkentő számára a műsorban elsütött tréfa.

Egy másik alkalommal Erdélyi Mónikát viccelték meg, amikor a Mónika Show-ban végül úgy esett, hogy őt beszélték ki a vendégek. A stúdióban elszabadultak az indulatok, majd a műsorvezető is része lett a családi perpatvarnak. Az eset végül úgy ért véget, hogy a műsorban szereplő család férfi tagja között és Mónika között titkos kapcsolat van. Ugyan mindez csak egy átverés volt, azonban Mónika meglehetősen kellemetlen perceket élhetett át.

A Kész Átverésben pedig Lilu esete volt az egyik legemlékezetesebb, ugyanis a tréfa érzelmileg nagyon megviselte a műsorvezetőt, aki úgy kiborult, hogy zokogni kezdett a műsorban.

Friderikusz Sándor Meglepő és Mulatságos című műsorában az álinterjú keretein belül Beleznay Endre játszotta el az álriportert, aki kezdőként a keszthelyi Globál TV-nél dolgozik. Az egyik vendége pedig Fekete László volt, akitől Beleznay még tanácsot is kért a csajozás terén.

A műsor következő adásában pedig Beleznay Aczél Endrét vette célba, akivel többek között azt közölte az álriporter, hogy Chrudinák Alajost jobb riporternek tartja mint őt.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek