FRISS: Bejelentették, kik lesznek az Ázsia Expressz szereplői – több meglepetés is van a nevek közt

Felfedte, amit nem tudtak mások.

A napokban kezdődik az Ázsia Expressz legújabb évadjának forgatása, a helyszín ezúttal az amerikai kontinens. A kaland Mexikóban kezdődik, és pár hét múlva Guatemalában ér véget, a párok már repülőre is szálltak, hogy megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért.

A Femina szerint a műsor házigazdája ismét Ördög Nóra lesz, aki egy hétfői posztjában árulta el követőinek, hogy Mexikóba utazik.

Hét páros indul a nem mindennapi kalandra:

  • Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, a Romantic zenekar énekesnői
  • Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek
  • Tóth Dávid és Kucsera Gábor, világbajnok kajak versenyzők
  • Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka
  • Sipos F. Tamás énekes és fia, a szintén zenével foglalkozó Dani
  • Hegyesi Berci, a Dancing with the Starts táncosa és párja, Vágner Fanni
  • Kempf Zozo, az Exatlon Hungary és a Ninja Warrior Hungary versenyzője és a zenész Pető Brúnó

Alekosz és Réka nagy izgalommal vágtak neki az útnak, a páros hölgy tagja most repült életében először, Alekosz a Blikknek úgy nyilatkozott az utazásról:

„Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el és ne izguljon.”

Hozzátette:

„Már most a reptéren, amikor még mindenki csak beszélget és ismerkedik, a belépés pillanatában elkezdtem feltérképezni az embereket. Figyelem a járásukat, abból ugyanis rengeteg információt lehet leszűrni.

Kihallgattam a többiek beszélgetését, de erről ők nem tudnak. Én is barátkozom, vagy legalábbis annak tűnik! Mindenféleképpen előnyt érzek ezen információk birtokában, a cél pedig nem más, mint megnyerni a versenyt!”

Tóth Dávid abban bízik, hogy nagyon jó lesz a hangulat, de hozzátette, reméli, Alekosz részéről nem lesznek kellemetlen pillanatok. Kucsera szerint kiváló kondiban vannak, ráadásul már a világ különböző pontjai jártak edzőtáborokban, így nem aggódik, hogy milyen körülmények várják őket a verseny alatt.

Hegyes Berci és párja Instagramon osztotta meg a hírt a rajongókkal:

„Egy olyan kaland veszi most kezdetét, ami egy életre szól!!! Kívánjatok nekünk sok-sok szerencsét! Puszi: Berci és Fanni”

írták a poszt alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bertalan Hegyes (@hegyesberci) által megosztott bejegyzés

A műsor házigazdája az utazásról készült fotója alá ezt írta Intagramon:

„Múlt héten még Budapesten álltam a @sefeksefetv2 forgatásán, és egy hét se telt el, már indul is az újabb eszement etap az életünkből: kezdődik az @azsiaexpressztv2 4. évadának forgatása – ne zavarjon meg senkit: Mexikóban és Guatemalában! Az, hogy az élet úgy hozta, hogy ráadásul Finnországból egyenesen Mexikóba utazom, már csak hab a tortán… A -15°C-ból a +30°C-ba🤪🥶☀️ ”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

(Ördög Nóra/Instagram/Hegyes Berci/Instagram)

 

Valódi Hírek