Ilyen botrány nem volt még Alekosz körül: Brutális balhé tört ki volt barátja és közte

Alekosz durva bántalmazás kapcsán lett megvádolva. Ha még nem lenne elég, az érintett forró olajat öntött a tűzre.

Varsányi Réka arról írt, hogy Nagy Alekosz bántalmazta őt. Erre rögtön reagált Alekosz is egy bejegyzésben: valószínűleg perelni fog. Most megérkezett Varsányi Réka válasza.

Mindig történik Alekosz körül valami, most éppen bántalmazás lehetséges elkövetőjeként borzolja a kedélyeket

Alekosz a Való Világ győzteseként vált az egész ország számára ismertté. Szinte naponta adnak hírt a lapok kapcsolatairól, amelyek szép számmal adódtak az elmúlt években. Több olyan társa is volt, akit bemutatott már a nyilvánosságnak.

Az Ázsia Expressz című műsorba egy barátjával utazott forgatni, akiről már az elején elmondta, nincsen több közöttük barátságnál. Majd a műsor során egyre több dráma kerekedett közöttük, kemény vitáik voltak a műsor alatt. Egy év után sem csitulnak az indulatok, sőt!

De olyan részletekre, amik Alekosz és Varsányi Réka bejegyzéseiben olvashatók, senki sem számított.

A helyzet egyre durvul a bántalmazás kapcsán megvádolt Alekosz és Varsányi Réka között

A tetőpontot a helyzet múlt hét óta érte el, amikor Alekosz a közösségi oldalán az Ázsia Expressz című műsorról írt, ebben egy háttérben dolgozónak üzent, aki L.L. Juniorról szivárogtatott ki háttérinformációkat a médiának.

Erre a posztra reagált Varsányi Réka is, azt állítva, hogy Alekosz bántalmazta őt – foglalta össze a Blikk.

Alekosz ezt írta Facebook-oldalán:

„ALKALMI KAPCSOLATBÓL BARÁT

– majd vádló • áruló • és gyalázat –

Tudomásomra jutott, hogy v. réka ma este a Tények Plusszban ismét, ahogyan egy éve folyamatosan, ismételten bántalmazással és abuzálással akar megvádolni. Eljött az idő. Na, akkor öntsünk tisztavizet abba a bizonyos pohárba.

Ez a frusztrált • eszelős • boldogtalan áruló sz*ka annyira nem bír magával, hogy már egyenesen bántalmazással vádol meg. Rendben!! réka. Elakartam kerülni ezt.. De te sem hagysz számomra más választást. Legyen.

Alapból nem lennék hajlandó egyetlen 1 percet sem foglalkozni ennek a nőnek az agymenéseivel. Most sem foglalkoznék, ha nem értelmezett volna félre egy nyilvánvalóan nem is őneki!! szánt posztot. Megtette. Mert meg akarta tenni. Hát legyen.

Elképesztő! ..hogy valaki ennyire nem tudja túltenni magát a visszautasításon – és elfogadni azt, hogy nem. Értsd meg réka! Nem kellesz nekem. Ezek után, meg pláne, hogy nem. Igazi áruló vagy. Nagybetűs. Abból is a legrosszabb fajta.

Te elárultál.

Szégyenteljes állításokkal vádoltál meg és kényszerítesz itt engem méltatlan és megalázó magyarázkodásra. Szerettelek, mint barátot és embert. De ezt, mostmár nem biztos, hogy ugyanígy eltudnám mondani rólad.

A más nőkkel való kapcsolataimat pedig, ne firtasd! Mert egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt nem látsz bele, harmadrészt pedig jobban tennéd ha inkább a te saját kapcsolataidra koncentrálnál. Márha vannak. Őszintén, nem csodálkozom.

A születésnapomról pedig ne találjál itt ki szürreális sztorikat, mert állításaiddal szemben a valóság az az, hogy a születésnap kellős közepén az akkor éppen aktuális! barátnőmmel te félre vonultál, hosszasan távol maradtál, és amikor én ezt szóvátettem, előtört belőled a vadállat.

Viselkedésed vállalhatatlanná vált – ki lettél kísérve. Majd a bezárt kapun kerítésen keresztül átmászva visszajutottál az épületbe, az ünneplő társaságra rúgtad az ajtót, és közölted — márpedig engem nem fogtok kidobni. Ekkor, már erélyesebben meglettél fogva, és ki lettél rakva.

Erre kihívtad a rendőrséget mondván, bántalmazva lettél. Engem többször megütöttél. Mindenki látta. A rendőrség kijött. Megállapították, bántalmazás nem volt. Majd rékával közölték.. tessék kérem hazamenni. Erre réka, hajnalig az árokparton ücsörgött, válogatottabbnál válogatottabb trágárságokat kiabálva énnekem befelé.

Mindezt meghívott vendégeim szeme füle hallatára hullarészegen. Nem foglalkoztunk vele. Reggelre hazament. Ekkor már jól tudtam. Nem szabad foglalkozni vele. De foglalkoztam!

Kár volt.

Tolhatod te itt a szokásos klisét, hogy nárcisztikus nőgyűlölő, meg minden is, csakhogy te egykoron pontosan ebbe szerettél bele. Nem kellettél, és ezért bosszúból lejárattad az Ázsia Expresszt. Szórakoztatás helyett vérkomoly drámákat csináltál, kiadtál és elárultál. Áruló vagy.

réka Mexikótól várta, hogy ott ő majd szerelemmel lesz szeretve. De amikor újra és újra rájött — mert előtte ezerszer ellett mondva neki, hogy köztünk nem lehet más, csakis barátság, akkor a műsor forgatásának a közepén szándékosan váltott. Bosszúból tönkretette az egészet. Zsarolt.

Az előtte addig megszokott, gyermeki játékainkból vérkomoly drámát csinált, abúzust, bántalmazást emlegetett. Ezzel!! próbált érvényesülni. Tisztán emlékszem a pillanatra. A második hét hajnalán felült az ágyon, zokogásba tört ki, és közölte.

Amiért nem lehetek az övé, megkeserülöm.

Megbeszéltem az ügyvédemmel és úgydöntöttünk ha v. réka mégegyszer bántalmazással, abúzussal vádol meg, bíróság elé viszem az ügyet. Teljesen abszurd, hogy egy régi barát — akivel egykoron barátként! szerettük egymást, csakazért, mert szerelme viszonzásra nem talált, ő ilyen aljas eszközökhöz folyamodjék. Döbbenet!

réka, idestova egy éve folyamatosan azzal szerepel a médiában hogy ő általam bántalmazva, abuzálva lett, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy pusztán csak egy sértett el és visszautasított nő eszelős ámokfutásáról van szó. Eddig!! nem reagáltam sehol semmire de mindennek van egy határa.

A barátikör pedig, akiket te mellettem megismertél és akik téged szerettek, csalódottan azt üzenik: szégyelld magad, Réka. Nem így ismertünk.

Soksok mindent mesélhetnék még!

Meggyaláztad a barátságunkat.”

Megérkezett Réka válasza, aki arról nyilatkozott, Alekosz volt a bántalmazás elkövetője

Ő is újabb részleteket hozott nyilvánosságra kapcsolatukról és azt is leírta, készen áll pereskedni.

„Alekosz! Nem félek tőled. Ez után a cikk után én foglak feljelenteni. Szégyentelenül hazudsz és tussolod el, amit te tettél. Az idiótábbnál idiótább barátaid,

akik látták, mit műveltél velem, azok meg még segítenek cikket írni erről…

Átírod, ami történt. Valótlanságokat állítasz.

2 hét volt míg meggyógyultak a sérüléseim, amiket okoztál. Látták a kollégám is és azt is, hogy hetekig sírtam. A szomszédodat kértem elsőnek, hogy segítsen, de azt mondta, nem mer veled ujjat húzni. Aztán igen, én hívtam rendőrt.

A franc se akart ott maradni akkor. Leverted a szemüvegemet, amikor dulakodtunk, majd 3 hétig nem adtad vissza és nem láttam. Egy undorító ember vagy. Bántalmazó. Lehet feljelenteni. Győzzön az igazság. A becsületemet nem sérted meg többet!”

írta meg Réka bejegyzését a Blikk. A posztot azóta eltávolították.

Valódi Hírek