Óriási tüntetést jelentettek be március 15-re az Orbán-kormány ellen – itt vannak a részletek

90 civil szervezet összefogásával indul a Szabadságmenet.

A nemzeti ünnephez kapcsolódó programok miatt március 15-én, szerdán közúti korlátozásokra kell számítani, ezért közlekedési változásokra kell készülni Budapest belvárosában.

Délelőtt a Kossuth Lajos tér – Alkotmány utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Múzeum körút útvonalon, valamint egész nap az Andrássy út Nagykörúton belüli szakaszán lesznek lezárások, ezért a BKK azt javasolja az autóval közlekedőknek, hogy kerüljék el a belvárost. Minderről bővebb tájékoztatás >>ITT<< érhető el.

Változik a vonatok, a buszok és a HÉV-szerelvények közlekedési rendje is a MÁV–Volán-csoport járatainál március 15-én.

A kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity (IC) vonatokhoz egy-két kocsival többet kapcsolnak. A helyjegyek elővételi vásárlásától függően további többletkocsikkal készül a vasúttársaság. A változásokról >>ITT<< lehet bővebben tájékozódni.

Különböző társadalmi csoportok bejelentették, hogy a kormány általi megfélemlítés ellen demonstrálnak.

Szerdán 15 órakor indul a Hősök terétől a

90 civil szervezet összefogásával

megrendezett Civil Sugárút záróeseménye, a Szabadságmenet.

Az Andrássy úti színpadon megnyitót mond Karácsony Gergely főpolgármester, ezek után civilek, művészek és zenészek lépnek fel, többek között a Romano Glaszo, Dés László és Wunderlich József, Molnár Piroska, Törley Katalin és Törley-Havas Sára, Baranyi Krisztina és Pikó András, Orsós János, Mácsai Pál, Iványi Gábor.

Arról, hogy mivel készülnek a nemzeti ünnepre az ellenzéki pártok, >>ITT<< írtunk bővebben.

(index.hu nyomán)

Valódi Hírek