Óriási balhé: Keményen kiosztotta Hajdú Péter az őt kritizáló Kajdi Csabát

„Áll a bál, anyukám!”

Hajdú Péter közösségi oldalán szólt vissza Kajdi Csabának, amiért utóbbi keményen kritizálta műsorvezetését – szúrta ki a Blikk kedden.

A Frizbi műsorvezetője Lakatos Márkkal készített korábban egy interjút, amelyben kialakult egy vita a stylist viselkedésével kapcsolatban. Kajdi Csaba Instagramon reagált az egész szóváltásra, nem értette, hogy az általa műveltnek és intelligensnek tartott Márkkal miért kellett kihegyezni a beszélgetés a „meleg témára”.

„Hívtak engem abba a műsorba, de gondoltam, köszi szépen, nem.

Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem…”

– mondta a ország Cylája.

Hajdú Péter szintén az Instagramon való posztolást választotta fegyvernemnek, nyers véleménnyel vágott vissza az őt ért kritikára:

„Legalább most megtudtam, hogy dolgoznak a szerkesztőim. Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is. Nem vonom kétségbe, és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem, Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek.

Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk”

– reagált a történetre Hajdú, majd hozzátette:

„Nem ártott volna, ha Kajdi Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült interjút, mert akkor láthatta volna, hogy Márk esetében a melegség ugyan szóba került, de az 1 órás interjú témája maga Lakatos Márk volt. Aki nem látta, javaslom, nézze meg az interjút a Frizbi TV YouTube csatornán.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

(Blikk nyomán/hajdu.peter.official/Instagram)

 

Valódi Hírek