Megszólalt a sikkasztással vádolt magyar focista: Meglepő dolgokat mondott

Nem érzi magát bűnösnek.

Megírtuk, hogy sikkasztás miatt körözi a Győri Rendőrkapitányság a volt magyar válogatott futballistát, Tokody Tibort. A futballista megtörte a csendet és elmondta, mi történt pontosan vele.

Azt mondta, nem bujkált és nem is volt erre oka, mert szerinte nem követett el semmit, amiért szégyenkeznie kellene. Azt állítja, őt nem kereste a rendőrség, semmilyen felszólítást nem kapott.

„Nincs semmiféle sikkasztási ügy. Egy 180 Eurós vita utóélete az én meghurcoltatásom. A korábbi munkahelyemen sofőrként dolgoztam, s mivel jól beszélek németül rendszeresen jártam külföldre is. Az egyik ilyen alkalommal két másik társammal együtt oda parkoltunk a három kocsival a schwecháti repülőtéren, ahová mindig is szoktunk.

A kijelölt helyre. Csakhogy másnap mindhárom járműre kerékbilincset tettek. Be kellett fizetnünk fejenként 180 Eurót, s ezt mi a cég pénzéből tettük. Csakhogy amikor hazajöttünk az összeget a vezetőnk kérte vissza tőlünk. Mondtuk neki, ez nem a mi sarunk, nehogy már mi fizessünk rá! Ennyiben maradtunk”

nyilatkozta Tokody.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek