Majka: „A világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek”

Arról is beszélt, melyik politikai párt mellett voksolna.

A rapper azt állítja, azért kezdett el zenélni, hogy a nők férfiként tekintsenek rá. Azt mondta, már kiégett, amit szeretett volna, azt megkapta az élettől.

A zenész a Blikknek adott interjút. Idézzük a legjobb részeket:

„Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy

a nők férfiként tekintsenek rám.

Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok. (…)

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek! De

én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem.

Arról is beszélt, hogy párjával racionálisan gondolkodnak, amit a következőképpen vezetett le:

„addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód.”

Majka beszélt a csatornaigazolásairól is:

„Egyrészt az RTL-lel való viszonyom: azért jöttem el onnan annak idején, mert olyan emberek dolgoztak ott, akikkel nem tudtam együttműködni. A helyzet azóta sem változott, most is ugyanazok a vezetők ülnek fent, és bár sokszor akarták, hogy menjek, de sosem akartam visszatérni.

Persze aljas, szemét módon kihasználtam, hogy annyiszor hívtak, és így üzleti alapokra helyeztem a további tárgyalásokat a TV2-vel.

Volt olyan időszak, amikor én váltottam volna, de ők nem szerették volna, hogy én menjek. Ennek egyetlen oka volt, hogy nem tudták vagy nem akarták teljesíteni a feltételeimet – és most nem az anyagiakra gondolok.”

Azt is mondta, hogy távol áll tőle, hogy bármelyik politikai oldalt támogassa:

„Ismert emberként elkerülhetetlen, hogy ne kerülj kapcsolatba valamilyen politikai párt kegyeltjével vagy kiszolgálórendszerével. De az, hogy valaki mellett korteskedjek úgy, ahogyan azt egy-két előadó teszi, nem tudom elképzelni…”

A teljes interjút >>ITT<< tudod elolvasni.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek