Meghalt az elismert kutató, akit a fideszes önkormányzat nemrég hajléktalanná tett

Az elmúlt hónapokban gyökeres fordulatot vett az élete.

67 éves korában meghalt dr. Kovács Zsuzsa kódexkutató – adta hírül A Város Mindenkié csoport. Az életében jelentős szakmai sikereket elért idős asszonyt az V. kerületi, kormánypárti vezetésű önkormányzat lakoltatta ki pár százezer forintos tartozás miatt. Ezt követően a HírTV lejárató anyagot közölt róla.

Az idős nőt a 45.830 forintos nyugdíja mellett felhalmozódott, néhány százezres tartozás miatt lakoltatta ki a Szentgyörgyvölgyi Péter vezette belvárosi önkormányzat. Mindezt annak ellenére történt, hogy

az asszony elmaradását az őt segítő civilek befizették volna.

A kilakoltatást követően a HírTV (megrendelésre?) lejárató anyagot gyártott az idős nőről, amelyben azt állították, nem lehetett vele azonos lakóközösségben élni. A riportban azt is állították, hogy a szocialista vezetésű kerületből is kirakták Kovács Zsuzsát – holott ott nem önkormányzati fenntartású lakásban élt.

Érdekesség, hogy nemrég kiderült, az V. kerületi jegyzőnek, Sélley Zoltánnak jóval tetemesebb tartozása áll fenn a Hegyvidéki Önkormányzattal szemben, azonban őt a budai kerület szintén fideszes vezetésű önkormányzata nem lakoltatta ki.

(AVM/444.hu/Hír TV)

Valódi Hírek