Kiderült: Mészáros Lőrinc óriási zsákmányt szerzett Budapesten

Most már a sajátjuk kezében van.

Mi is megírtuk a nyáron, hogy Mészáros Lőrinc Sunhill Bistro néven nyitott éttermet a NER-körökben is kedvelt Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén. Nyilvános cégadatokból azonban kiderült, hogy január 13-a óta már nemcsak az étterem az övé, hanem Budapest egyik legexkluzívabb fitness-wellness-komplexumában is résztulajdonos lett.

A felcsúti milliárdos 2020 decemberében lett érdekelt a Fájdalom-ambulancia Kft.-ben, ezzel pedig a sikeres vállalkozó az építőipar, a mezőgazdaság, a sport és a bankvilág után megérkezett a magánegészségügybe is.

Az egészségügyi cégben Mészáros Lőrinc tulajdonostársa Magyar Mátyás, a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosa, aki tehát így közvetlenül a Sunhill birtokosa is lett. A Fájdalom Ambulancia eddig csak a naphegyi étterem tulajdonosa volt, de január 13-tól már

minősített többsége van

az OXYGEN NAPHEGY Szolgáltató Kft-ben is.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Fideszhez közel álló celebeknek, köztük Rogán Antal exének, Gaál Cecíliának is ez az egyik kedvenc helye, de megfordult már ott a kormányfő tanácsadója, Habony Árpád is.

„Az Oxygen Wellness Naphegy Budapest egyik legexkluzívabb fitness terme, amely több ezer négyzetméteren kínálja magas színvonalú és széleskörű fitness-wellness-masszázs szolgáltatásait”

– olvasható a helyszín bemutatkozása.

A szolgáltatások: fitness, személyi edzés, masszázs, spa, wellness, gyógytorna.

Egyébként az OXYGEN NAPHEGY Szolgáltató Kft. az elmúlt években csak a veszteséget termeli: 2021-ben 324 millió forintos forgalom mellett 174,4 millió forint veszteség jött össze, de 2020-ban és 2019-ben is mínuszban zártak, összesen 370 millió forint veszteséggel.

(via 444.hu)

Valódi Hírek