Megnyugodhat a NER-elit: Mészáros Lőrinc megmentette a kedvenc éttermüket Buda egyik legdrágább részén

Lesz hol vacsorázni.

Úgy tűnik, megmentették az Oxygen Wellnesst járóknak, miután Gianni Annoni nem tudta nyereségesen működtetni az ott lévő helyiséget: most Mészáros Lőrinc is megpróbálja ugyanezt. A Naphegy utca és környéke Buda egyik legelegánsabb és legdrágább része.

A milliárdos vállalkozó Sunhill Bisztró néven hozott létre egy új céget – írta a 444. Egészen pontosan a Fájdalom Ambulancia a cég alapítója, ahová a felcsúti sikerember még 2020-ban vásárolta be magát. A diósgyőri futballcsapatot is ezen a cégen keresztül üzemelteti Magyar Mátyással együtt, akit a felcsúti fociakadémián ismert meg, és lett az egyik közeli bizalmasa.

Az Oxygen Wellness

kedvelt helye a NER-nek,

de az étterem veszteséget termelt eddig a cégadatok szerint, Mészáros mégis látott benne fantáziát. A fővárosban ez lesz az első étterme az ország egyik leggazdagabb emberének, akinek Czene Ferenc, a Mészáros Gasztro Kft. ügyvezetője segíti ezúttal is a munkáját.

Az Oxygen Wellness korábban azzal került be a hírekbe, hogy a mellette lévő tanuszodából kitiltották a gyerekeket, mert zavarta a NER-elitet a gyerekzsivaj.

(via Telex.hu)

Valódi Hírek