Hátborzongató részletek derültek ki az újbudai rendőrgyilkosságról

Megrázó részletek.

Új részletek derültek ki a csütörtök éjjeli rendőrgyilkosság elkövetőjéről és a tragikus események körülményeiről. A Telex információi szerint az elkövető már korábban többször körbejárta a társasház lakásait, mielőtt rátörte az ajtót egy szomszédjára, majd a kiérkező rendőrök közül hármat megkéselt.

A sérüléseibe belehalt rendőrt hősi halottnak nyilvánították.

A lap úgy tudja, hangokat hallott, ezért törhette rá az ajtót a felette lakóra az a zavart viselkedésű férfi, aki csütörtök éjjel halálra késelt egy rendőrt az újbudai Lecke utcában. Információik szerint a 30 év körüli, rendkívül sportos, 80 kiló körüli férfi már szerda este megpróbálta agresszíven rátörni az ajtót szomszédjára, de akkor még nem sikerült neki.

A lap úgy tudja, csütörtök este hét óra körül körbejárta a négyemeletes házat, és minden lakóhoz becsengetett.

„Nem látjátok, mi történik itt? Nem lakik itt senki?”

— üvöltötte agresszíven a férfi.

A lap informátora szerint, az elkövető többször mutatott a szemközti házakra, a sötét utcára, szemmel

láthatóan zavart állapotban volt,

de aztán elcsendesedett. Majd néhány órával később, este tíz óra körül törte rá az ajtót a fölötte lakó szomszédjára.

A lap tájékoztatása szerint, a férfi meg akarta menteni a fölötte lakót, de nem tudni, mitől, mert teljesen csendes volt a ház. Úgy tudják, miután beszakította az ajtót, a férfi bevallotta a betörés tényét, közben pedig kiérkeztek a rendőrök is.

Mint korábban beszámoltunk róla, a férfit a rendőrök intézkedés alá vonták, ekkor támadt rájuk és szúrt meg három rendőrt egy késsel, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr előbb egy figyelmeztető lövést adott le, majd lábon lőtte a férfit, akit így elfogtak. A helyszínre 17 rendőrautó érkezett.

A helyszínre mentő is kiment, a lábon lőtt támadót és a három rendőrt is kórházba vitték. Baumann Péter rendőr főtörzsőrmesternek olyan súlyos volt a sérülése, hogy a kórházban meghalt.

A rendőrség délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentették: hősi halottnak nyilvánítják a megkéselt rendőrt.

A támadó kihallgatása zajlik, a megrázó videót >>ITT<< lehet megnézni.

(telex.hu / rtl.hu)

Valódi Hírek